Πρωταγωνιστής του «10 Λεπτά Κήρυγμα» είχε φτάσει τα 145 κιλά!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο γλυκύτατος «Τέλης»

Αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό ως ο «Τέλης», ο κολλητός φίλος του «Λεωνίδα» στην κωμική σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα» του Mega.

Ο κατά κόσμον Χάρης Βορκάς, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με το βάρος του.

Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε φτάσει τα 145 κιλά, ενώ και σήμερα συνεχίζει να δίνει μάχη με τη ζυγαριά. Όπως αποκάλυψε τους τελευταίους έξι μήνες έχασε 30 κιλά με τη βοήθεια διατροφολόγου. 

Ο Χάρης Βόρκας με την καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα που τη σκηνοθέτησε στη θεατρική εκδοχή της «Μαλένα» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο 42χρονος σήμερα ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Όλε» στον Alpha, ενώ παραδέχθηκε πως αναπολεί την επιτυχία που έζησε σε ηλικία 23 χρονών, αφού το «10 Λεπτά Κήρυγμα» ολοκληρώθηκε πριν 19 χρόνια!  

Ακόμα, ο Χάρης Βορκάς παραδέχθηκε πως ένιωσε άσχημα τη στιγμή που σταμάτησαν τα τηλέφωνα να χτυπάνε για να του προτείνουν δουλειές, ενώ μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να επενδύσει αγοράζοντας το θέατρο «Χατζηχρήστος». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top