«The Big Bang Theory»: Το μεγάλο φινάλε

Η κωμική σειρά ολοκληρώνεται με τα 2 τελευταία επεισόδια του 12ου

The Big Bang Theory

Με τον 12ο κύκλο θα γραφτεί και το φινάλε της θρυλικής, πλέον, κωμικής, πολυβραβευμένης σειράς, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία.

Πρόκειται για τη μακροβιότερη multi camera κωμική σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης. Με το τέλος του 12ου κύκλου, θα έχουν συνολικά μεταδοθεί 279 επεισόδια, αριθμός – ρεκόρ.

Η επίσημη ανακοίνωση του δικτύου CBS σχετικά με το φινάλε της σειράς ανέφερε τα εξής: «Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους θαυμαστές μας  για την υποστήριξή τους στο «The Big Bang Theory», κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 τηλεοπτικών σεζόν. Εμείς, μαζί με το cast, τους σεναριογράφους και το τεχνικό επιτελείο, είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για την επιτυχία της σειράς και στοχεύουμε σε έναν τελευταίο κύκλο και ένα κλείσιμο της σειράς επικό και δημιουργικό».

Και η Κάλει Κουόκο όμως εξέφρασε τα αισθήματά της για το τέλος της σειράς, μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram: «Αυτή η διαδρομή ήταν ένα όνειρο, που πραγματοποιήθηκε και μου άλλαξε τη ζωή. Όποτε και να έφτανε το τέλος, η καρδιά μου θα ράγιζε στα δυο. Στους θαυμαστές, το τηλεοπτικό συνεργείο, τις οικογένειες, τον Τσακ Λορ, τη Warner Brothers, το CBS, και όλους όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστούμε. Θα αποχωρήσουμε με Bang!».

Επεισόδια 23 + 24 (τελευταία 12ου κύκλου)

Ο Σέλντον και η Έιμι ξενυχτάνε περιμένοντας το τηλεφώνημα από την Επιτροπή των βραβείων Νόμπελ. Μετά από μια τηλεφωνική φάρσα του Κρίπκε, τους ανακοινώνεται ότι κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ στη Φυσική για το έξοχο ασυμμετρικό έργο τους. Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης αλλά και του πανεπιστημίου, όπως είναι φυσικό, ενοχλεί ιδιαίτερα τον Σέλντον. Η Έιμι είναι λυπημένη εξαιτίας μιας απερίγραπτης φωτογραφίας της, που δημοσιεύθηκε. Έτσι, ο Ραζ την πείθει να αλλάξει το στυλ της. Η Έιμι λατρεύει τη  νέα  της εμφάνιση αλλά ο Σέλντον απαιτεί να την αλλάξει και να γίνει όπως πριν. Ο Λέοναρντ του λέει πως ήταν  αγενής μαζί της αλλά ο Σέλντον κυριολεκτικά το σκάει όταν βλέπει την Πένι να βγαίνει από τον ανελκυστήρα, που έχει επισκευαστεί πρόσφατα.  Ο Λέοναρντ σπάει κατά λάθος το μοντέλο μορίων DNA του Σέλντον. Η Πένι πείθει τον Σέλντον να μπει στο ασανσέρ…


Ο Σέλντον και ο Λέοναρντ επισκευάζουν το μοντέλο μορίων DNA του Σέλντον καθώς όλοι προετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Σουηδία για να παρευρεθούν στην τελετή των βραβείων Νόμπελ. Ο Χάουαρντ και η Μπερναντέτ αφήνουν τα παιδιά τους για πρώτη φορά μόνα τους, στη φροντίδα των Στιούαρτ και Ντενίζ ενώ ο Ραζ αφήνει το σκυλί του με στον Μπερτ. Η Πένι είναι έγκυος αλλά αποφασίζουν με τον Λέοναρντ να το κρατήσουν προς το παρόν μυστικό. Οι συχνές επισκέψεις της Πένι στο μπάνιο  κάνουν τον Σέλντον να φοβάται πως είναι άρρωστη και ο Λέοναρντ αναγκάζεται να του αποκαλύψει τηνεγκυμοσύνη της. Εκείνος όμως αντί να χαρεί για τα καλά νέα της φίλης του σκέφτεται μόνο εγωιστικά και ανακουφίζεται που δεν θα τον κολλήσει κάποιο μικρόβιο.

Στο ξενοδοχείο, μια σειρά μικρών συμβάντων με τα παιδιά τους, κάνουν τον Χάουαρντ και τη Μπερναντέτ να θέλουν να επιστρέψουν σπίτι τους. Προς μεγάλη τους απογοήτευση, ο Σέλντον εξακολουθεί να μη δείχνει καμία ευαισθησία. Η Έιμι ξεσπάει και λέει εξαγριωμένη στον Σελντον πως με τη συμπεριφορά του πλήγωσε τους φίλους του. Στην τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ η Έιμι στον λόγο της ενθαρρύνει τα κορίτσια να επιδιώξουν να ασχοληθούν με την επιστήμη ενώ ο Σέλντον ευχαριστεί την οικογένειά του και στη συνέχεια αναγνωρίζει ξεχωριστά κάθε έναν από τους φίλους του αλλά και την Έιμι ως την άλλη οικογένειά του, που τον υποστηρίζει πάντα. Το επεισόδιο κλείνει με την παρέα να τρώει διαμέρισμα 4A ενώ ακούγεται το θεματικό τραγούδι της σειράς…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top