Eurovision 2019:H περίεργη ερώτηση, το fashion icon και η Eurovision legend

Οι εομφανίσεις και οι δηλώσεις των Ντούσκα, Τάμτα και Φουρέιρα

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον 64ο διαγωνισμό της Eurovision.

Τόσο η Κατερίνα Ντούσκα, όσο και η Τάμτα βρίσκονται στο Τελ Αβίβ και κάνουν πρόβες εν όψει του πρώτου ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (14/5).

Και οι δυο τραγουδίστριες βάζουν τα δυνατά τους, προκειμένου να καταφέρουν να προκριθούν στην τελική δεκάδα, αφού τα στοιχήματα ανατρέπονται συνεχώς.

Στην «καρδιά» του μουσικού διαγωνισμού είναι και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος κατάφερε να μιλήσει με την Κατερίνα Ντούσκα, αλλά και με την Τάμτα, ενώ μας μετέφερε και το κλίμα που επικρατεί στο Ισραήλ.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας εκμυστηρεύτηκε και στον δημοσιογράφο ποια ήταν η πιο περίεργη ερώτηση που δέχτηκε. Ποια ήταν αυτή; Αν το σκηνικό της παραπέμπει εσκεμμένα σε προφυλακτικό, κάνοντάς την να γελάσει.

Από την άλλη πλευρά το fashion icon, Τάμτα είπε ότι έχει ταξιδέψει με οκτώ βαλίτσες, αλλά και πάλι δεν ξέρει αν τα ρούχα που έχει πάρει μαζί της θα τη φτάσουν όσες μέρες βρίσκεται εκεί.

Για το τέλος αφήσαμε τον «θρύλο» της Eurovision. Μα φυσικά,  αναφερόμαστε στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο opening ceremony της φετινής Eurovision, έναν χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στον διαγωνισμό!

Ελένη Φουρέιρα: «Mάγεψε» το opening ceremony της Eurovision στο Τελ Αβίβ

Η τραγουδίστρια δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στο Ισραήλ, αφού φέτος απολαμβάνει την κάθε στιγμή χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top