Ιωάννα από MasterChef: Η Σπυριδούλα δεν είναι κακιά, αλλά της αρέσει να...

Η συγκίνηση της παίκτριας και της Καραβάτου

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε για την Ιωάννα Μπουρλόκα, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής στο επεισόδιο της Παρασκευής.

MasterChef: Το πρώτο post της Ιωάννας Μπουρλόκα μετά την αποχώρηση!

Η συγκίνηση ήταν έντονη, αφού ήταν η τελευταία διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη. Η Ιωάννα δεν κατάφερε να κρύψει και πάλι τη συγκίνησή της, όταν το πρωί της Δευτέρας, προβλήθηκαν πλάνα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» από τη στιγμή που ο μέντοράς της την πήρε αγκαλιά και τη συνόδευσε έως την έξοδο.

Η Κατερίνα Καραβάτου, βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, βούρκωσε και της είπε: «Με συγκινείς πολύ Ιωάννα, γιατί είναι σημαντικό οι άνθρωποι να έχουν τρόπο και ήθος. Και να το δείχνουν αυτό», με την Ιωάννα να της απαντά: «Και εγώ συγκινήθηκα τώρα που το είδα. Να ευχαριστήσω τους γονείς μου για το ήθος μου. Έτσι μεγάλωσα και έτσι συνεχίζω και τώρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στη Σπυριδούλα και τις φωνές που έβαλε κατά τη διάρκεια της απαιτητικής δοκιμασίας του τείχους που ουσιαστικά τής στοίχισε την παραμονή της στo MasterChef.

«Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά της αρέσει να φαίνεται και να είναι το επίκεντρο. Και μαγειρικά είναι καλή, είναι πολύ σκληρή, είναι πολύ δυνατή. Στο σπίτι δεν είναι έτσι και ο χαρακτήρας αυτός της βγαίνει μπροστά στην κάμερα. Είναι έντονη προσωπικότητα. Δεν υπήρχαν προβλήματα και τσακωμοί μέσα στο σπίτι του MasterChef. Όταν μπαίναμε μέσα στην κουζίνα γινόταν ένας πανικός» ανέφερε η Ιωάννα.

Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία και τη ρώτησε αν πιστεύει ότι οι φωνές της Σπυριδούλας στάθηκαν αφορμή για να αποχωρήσει. Η πρώην παίκτρια είπε ότι οι φωνές της συμπαίκτριάς της, δε σχετίζονται με την αποχώρησή της, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποια στρατηγική από την πλευρά της πρώην συμπαίκτριάς της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top