Η συγκινητική εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου για τον θάνατο του πατέρα του

«Την επόμενη μέρα έπαιξα στο θέατρο!»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτη ο Αργύρης Αγγέλου που βλέπουμε κάθε Κυριακή να μεταμορφώνεται στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την «πιο συγκλονιστική εμπειρίο που θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή». Τον θάνατο του πατέρα του. 

Αργύρης Αγγέλου για Καπουτζίδη: "Είναι παράδειγμα προς μίμηση"

«Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Να είναι καλά η αδερφή μου, τον φρόντισε και η μαμά μου, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί. Είχε καρκίνο. Αυτό είχε μια πορεία και από ένα σημείο και μετά βλέπεις να έρχεται το τέλος. Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση. Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας εκείνο το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα. Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο αυτό. Πως δένεται μια οικογένεια. Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Ο μπαμπάς έφυγε στο σπίτι. Ζήσαμε όλο αυτό που συμβαίνει στην περιφέρεια», ανέφερε ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το «Παρα Πέντε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top