Ρώμας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του

Τι συνέβη σε μια από τις τελευταίες βόλτες μπαμπά και γιου;

Για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με τον πατέρα του λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή μίλησε ο Χάρης Ρώμας. «Λίγο πριν πεθάνει, είχα γίνει πολύ γνωστός και αγαπητός στο φιλοθεάμων κοινό με τους Μεν και Δεν και τον Βεζύρη. Μετά τον Βεζύρη πέθανε ο πατέρας μου. Αλλά ο κόσμος με σταμάταγε κατά κόρον στο δρόμο και με αγκάλιαζε… Είχαμε σταματήσει να μιλάμε ακριβώς γιατί έπρεπε να σεβαστώ και την επιθυμία του, να μην υποφέρει βλέποντάς με να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ήθελε, στεναχωριόταν», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Μπορεί για πέντε ολόκληρα χρόνια πατέρας και γιος να μη μιλούσαν, αλλά όταν ο πατέρας του ζήτησε να τον δει έτρεξε αμέσως δίπλα του.
«Όταν με ειδοποίησε και μου είπε ότι θέλει να με δει, εγώ κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι άσχημα από τον τόνο της φωνής και από το ένστικτο που έχει ένας γιος απέναντι στον πατέρα. Και όταν πήγα να τον δω του είπα ότι θέλω να μείνουμε οι δυο μας λίγες μέρες στο εξοχικό μας για να ανακτήσω λίγο χρόνο από αυτόν που έχασα όλα αυτά τα πέντε χρόνια».

Ο Χάρης Ρώμας αφηγήθηκε και ένα συγκινητικό περιστατικό που έζησε με τον πατέρα του σε μία από τις τελευταίες βόλτες τους στην εκπομπή «Thrive». «Τότε κάναμε κάποιες βόλτες μαζί, ήταν καταβεβλημένος βέβαια. Τον είχα πάρει αγκαλιά από τους ώμους και περπατάγαμε και ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα, ο γιος σας είναι καταπληκτικός”. Και τότε βλέπω τα ματάκια του με τόση απορία, σκεφτόταν ότι άλλαξε κι εκείνος όνομα. Είναι απίστευτη ιστορία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top