Το μήνυμα της Κάκκαβα για την αποχώρηση του Γκουντάρα από τον Alpha

«Η ζωή και οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν»

γκουνταρας

Μετά την ανακοίνωση του Γρηγόρη Γκουντάρα στο Instagram ότι φεύγει από τον Alpha, η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα, «ανέβασε» κι εκείνη ένα κείμενο, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η ζωή και οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά».

«Σήμερα ήταν ομολογουμένως μια μεταβατική ημέρα για μας… Η ζωή και οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά… Στο τέλος της ημέρας όμως το μόνο που μετράει για μας είναι να είμαστε μαζί και ενωμένοι… Γρηγόρη μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη οικογένεια που δημιουργήσαμε… Τα παιδιά σου κι εγώ σ αγαπάμε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο… Το φιλαράκι σου…», έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα με την οποία ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει αποκτήσει δύο παιδιά και τον στηρίζει στα εύκολα και τα δύσκολα.

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη έφυγε από τον Alpha αλλά δεν την ευχαρίστησε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα ήταν ομολογουμένως μια μεταβατικη ημέρα για μας..Η ζωή και οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν άλλες φορές θετικά και αλλες αρνητικά...Στο τέλος της ημέρας όμως το μόνο που μετράει για μας είναι να είμαστε μαζί και ενωμένοι...Γρηγόρη μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη οικογένεια που δημιουργήσαμε..Τα παιδιά σου κι εγώ σ αγαπάμε οσο τίποτα άλλο στον κόσμο... Το φιλαράκι σου..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χθες αντίο στο τηλεοπτικό του σπίτι μετά από 14 χρόνια. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά όχι την Ελένη Μενεγάκη με την οποία τους συνέδεαν πολλά χρόνια συνεργασίας και φιλίας.

Η Ελένη Μενεγάκη στον γάμο του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκαβα το 2010. Φωτογραφία: ΝDP

Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV, μετά από 10 χρόνια στον Ant1…📺 Στο ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του🔚), γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες💫✔️ Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Διονύση, Φίντο, Ασημί και δεκάδες άλλους❤️) και απογοητεύτηκα από πολλούς❌  Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της… Το πρόσημο ωστόσο, από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου🔺 Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά, γιατί πέρα από άψογος εργοδότης, όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος, ένα πρόβλημα υγείας, μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε…🙏🏻) Επαγγελματικά ελεύθερος πια, μετά από πολλά χρόνια💭, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️ Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα…❣️».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1...📺Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του🔚),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες💫✔️Δέθηκα με πολλούς(Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Μήτσο,Ασημί και δεκάδες άλλους❤️)και απογοητεύτηκα από πολλούς❌ Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της...Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου🔺Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ.Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά(δε θα το ξεχάσω πότε...🙏🏻)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια💭, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα...❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top