Λάκης Λαζόπουλος: Τι εξομολογείται λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα!

"Θα σου φταίει ο Λαζόπουλος, θα σου φταίνε όλοι!"

Ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του, «Αλ Τσαντίρι» στο Open έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιάννη Σαραντάκο και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν αυτή τη φορά, στη νέα εκπομπή θα δούμε τον γνωστό Λάκη ή κάτι διαφορετικό και απάντησε: «Ο καθένας μετά από κάποιο χρόνο είναι σε μία άλλη φάση. Λείπουν δύο χρόνια περίπου, δεν ξέρω, δεν μετράω κιόλας. Φαντάζομαι ότι αυτή η φάση χωρίς να την ξέρω θα καταγραφεί. Νομίζω η διάθεσή μου καταγραφόταν πάντα. Δεν έχω στο κεφάλι υπολογίσει κάτι να κάνω ή να μην κάνω. Έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι, αυτό είναι όλο το θέμα. Αν πάω προσεκτικά ή αν πάω κάπως ή αν πρέπει να απολογηθείς… Γενικά είμαι της άποψης ότι δεν θέλει πολλά να λες. Πες ό, τι είναι να πεις, είναι απέναντι ο κόσμος, τον κοιτάς στα μάτια και σε κρίνει, κρίνεσαι, θυμώνει, σε αγαπάει, γίνονται όλα αυτά. Αλλά όλα αυτά είναι συναισθήματα μιας σχέσης που πρέπει να έχει ένα δημιουργός με τους ανθρώπους που τον βλέπουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν έχω λοιπόν, στο κεφάλι μου κάτι συγκεκριμένο. Ξέρω ότι θα έχω καινούργια πράγματα μέσα και καινούργιους ανθρώπους».

Έχει ακουστεί και το «Αλ Σιχτίρι» και ο Γιάννης Σαραντάκος ζήτησε διευκρίνιση γι’ αυτό.

Ο Λάκης απάντησε: «Το «Αλ Σιχτίρι» θα ακολουθεί, θα είναι μουσικό πρόγραμμα, αλλά ουσιαστικά θέλω το κοινό να περνάει σε μία άλλη κατάσταση μετά. Να τους κερνάω ένα ποτό, να πετιούνται χαρτοπετσέτες, να διασκεδάζουν και να φεύγουν πλήρεις!»

«Θα θελήσεις να συγκινήσεις, να προβληματίσεις ή μόνο να διασκεδάσεις; Ή θες να φύγει το κοινό σου προβληματισμένο και συγκινημένο;», ρώτησε έπειτα ο Γιάννης Σαραντάκος και ο Λάκης απάντησε: 

«Με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα, δηλαδή με την έννοια να βγω με μια χαζή χαρά σαν να μη ξέρω τι έχει γίνει στον κόσμο και πού πάμε. Η εποχή δεν έχει το βάρος που είχε, τα προβλήματα τα έχει. Το βάρος των προβλημάτων δεν είναι το ίδιο και είμαι προσεκτικός στις λέξεις μου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει η διάθεση περισσότερο, να το σχολιάσεις καλύτερα, πιο άφοβα… Σε έναν κόσμο θυμωμένο δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο κέφι. Είναι σαν να είμαστε σε ένα καράβι και να περνάμε ένα ζόρι… θα σου φταίει ο καπετάνιος, θα σου φταίει ο Λαζόπουλος, θα σου φταίνε όλοι γιατί εσύ είσαι πλήρωμα! Όμως, όταν φύγουμε από τη δύσκολη, μεγάλη τρικυμία μπορούμε να δούμε το πώς αντιδρούσαμε πριν εμείς κι πώς άλλος στη δύσκολη περίοδο. Η πορεία των ανθρώπων σήμερα είναι μια μέρα κέφι και τρεις μέρες «βύθιση».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top