«Δαγκώθηκε» ο Μουτσινάς - Τι του είπε στον «αέρα» ο Τανιμανίδης!

Με αφορμή τον καυγά στο Survivor»

Mε τον καυγά Ελλήνων Τούρκων στο «Survivor» ξεκίνησε τη σημερινή του εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ αστειευόμενος αναφέρθκηε και στην κατάρα που έριξε ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor Ελλάδα-Τουρκία, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όταν προβαλλόταν στο Mega.

«Εγώ πάντως πιστεύω ότι το Survivor Ελλάδα-Τουρκία είναι στοιχειωμένο. Υπάρχει ένας παλιός μύθος που λέει ότι ο τελευταίος παρουσιαστής που παρουσίασε το Survivor Ελλάδα Τουρκία, λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο βγει στον αέρα, έριξε μια κατάρα στην εκπομπή από τα νεύρα του γιατί δεν είχε πάει καλά ούτε και τότε. Η κατάρα έλεγε να ξεχάσουν όλοι ότι έχει γίνει αυτή η εκπομπή κι αν ποτέ κάποιος θελήσει να την ξανακάνει θα πήγαινε άπατη. Εμείς βρήκαμε τη χαμένη βίβλο και ξέρουμε ότι την κατάρα αυτή την έριξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης», ανέφερε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής.

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγησή της στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Λίγο αργότερα προβάλλοντας το στιγμιότυπο με τον χθεσινό καβγά και τη στιγμή που ο Ατζούν Ιλιτζαλί κι ο Σάκης Τανιμανίδης παρεμβαίνουν για να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε για τον παρουσιαστή του Survivor: «Αλήθεια τους λέει αυτό; Με τόση ζέστη και αφαγία δεν φοβάται;».

Δευτερόλεπτα μετά ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση ξαφνιάζοντας τον παρουσιαστή. «Ψάχνω έναν άντρα τσαμπουκά να έρθει να κόψει την βήχα στους Τούρκους. Θα έρθεις;», έκανε την πρόταση του ο Σάκης Τανιμανίδης. «Είμαι έτοιμος. Πονάει λίγο η μέση μου, δεν ξέρω για τα αγωνίσματα, αλλά στον καβγά θα πάω πρώτος», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζοντας το αστείο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top