Ο Κώστας Βουτσάς αποχώρησε από τη «Σμύρνη μου, αγαπημένη»

Τέλος στη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση

Το όνομά του είχε ανακοινωθεί πως θα είναι ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος της παράστασης «Σμύρνη μου, αγαπημένη».

Αλλά, μετά από αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, τα δεδομένα αλλάζουν: ο αγαπημένος ηθοποιός έθεσε εαυτόν εκτός.

Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε ο ίδιος για τη συνέχεια της τεράστιας θεατρικής επιτυχίας, του έγινε μία πάρα πολύ χαμηλή οικονομική πρόταση από την παραγωγή της παράστασης που γράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση. Το «εξευτελιστικό ποσό», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μην προχωρήσει.

"Τα χρήματα που μου πρότειναν για τη συνέχεια της Σμύρνης, ήταν χρήματα που θα έπρεπε να πάρω στην αρχή της καριέρας μου. Ήταν το 1/3 της αμοιβής που έπαιρνα για την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό και είπα αντίο. Προφανώς θέλησαν να κάνουν οικονομία στα χρήματα των ηθοποιών. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τη Μιμή μου, γιατί τη Μιμή Ντενίση την παραδέχομαι ως μεγάλο ταλέντο σε ό,τι κάνει στο θέατρο. Έχω ήδη κλείσει άλλη δουλειά στο θέατρο Λαμπέτη", είπε.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top