«Όταν εμείς κάναμε τηλεόραση, οι Τούρκοι δεν ήξεραν τι είναι κάμερα»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης ξεκαθαρίζει τα πράγματα γύρω από τη σειρά

Είναι ο σκηνοθέτης της σειράς «Έγκλημα και Πάθος» και μίλησε στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star, "Στη Φωλιά των ΚουΚου" για την... Τουρκική εισβολή και το Survivor.

"Το «Έγκλημα και Πάθος» είχε 12 επεισόδια. Ούτε 140, ούτε 150. Είχε ένα πολύ δυνατό concept. Η ελληνική τηλεόραση δεν έχει τίποτα παρόμοιο, ούτε έχει κάνει ποτέ και δεν ήταν μια σειρά που περιμέναμε να κάνει τηλεθέαση. Ήταν πολύ χαμηλό το μπάτζετ. Δεν φαινόταν. Είχαμε πάρα πολύ λίγα λεφτά, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλα επεισόδια με αυτά τα λεφτά. Και διαβάζω «κόπηκε». Δώδεκα επεισόδια είχαμε", είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης για τη σειρά.

Και συνέχισε μιλώντας για το reality επιβίωσης του σταθμού του Φαλήρου. "Ο ΣΚΑΪ εμένα μου άρεσε πιο πολύ όταν ήταν ενημέρωση. Τώρα που μετασχηματίστηκε και έγινε κάτι άλλο, δεν μπορώ να σας πω ότι με ενθουσιάζει. Μαγκιά του Ατζούν Ιλιτζαλί! Όλοι μου λένε «Ο Τούρκος που ήρθε…». Όταν εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε τηλεόραση, οι Τούρκοι δεν ήξεραν τι είναι η κάμερα. Οι Τούρκοι λοιπόν έφτιαξαν μια βιομηχανία εξαγωγική και εμείς μείναμε βιοτεχνία. Ο Τούρκος φταίει που έρχεται ή εμείς που δεν είμαστε έξυπνοι να πάμε;".

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι δε θα είχε πρόβλημα να βρεθεί στον Αγιο Δομίνικο είτε ως παίκτης, είτε ως παρουσιαστής. "Δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, δεν φοβάμαι. Πολλούς από τους παίκτες τους «ρίχνω» κιόλας σε πολλά. Θα μου άρεσε να είμαι και παρουσιαστής σε ένα ριάλιτι γιατί έχω ζωντάνια και πάντα στο ριάλιτι αυτό που με ενοχλεί είναι ότι οι άνθρωποι που το παρουσιάζουν είναι λίγο βαρείς. Θέλει πιο ζωντάνια, πιο ευστροφία», είπε.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top