Παίκτρια του My Style Rocks: «Η Σπυροπούλου το έκανε διεκπεραιωτικά»

Όσα δήλωσε η Εύα Μπάση

Εύα Μπάση My Style Rocks

Καλεσμένη ήταν το πρωί της Δευτέρας η Εύα Μπάση, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε“.

«Έχω κάποιες τηλεοπτικές συζητήσεις, είμαι ανοιχτή! Είμαστε σε επαφή με τον ΣΚΑΙ, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την παραγωγή», είπε η πρώην παίκτρια του My style rocks. Και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσιάστρια του reality μόδας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με καυστικό τρόπο.

«Όσο για να παρουσιάσω ένα show, νομίζω πως είναι αρκετά νωρίς να κάνω κάτι τέτοιο.  Αν μου έλεγαν του χρόνου να παρουσιάσω το “My Style Rocks” θα το έκανα. Όχι διεκπεραιωτικά όπως το έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γιατί δεν είμαι διεκπεραιωτική», δήλωσε.

Όσο για την φωτογραφία που ανέβασε στα social media η κοπέλα του Θοδωρή Μισόκαλου, που καυτηρίασε την αντίφαση στην οποία περιέπεσε η Εύα σχετικά με την ηλικία της; «Δεν το έχω δει το post της συγκεκριμένης κοπέλας και δεν ξέρω και καν ποια είναι. Δεν την ξέρω καθόλου, απλά είδα τα δημοσιεύματα και λέω ”δεν με ξέρει, δεν την ξέρω και απορώ γιατί δεν υπήρχε λόγος”…Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ καταρχάς ότι είμαι 26. Αν βρείτε κάπου δήλωσή μου να λέω ότι είμαι 26 θα έρθω εδώ με μαγιό, πραγματικά. Επειδή έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα γιατί δεν το θεωρώ ωραίο να κάνουν πόλεμο και bullying σε μία γυναίκα για την ηλικία της, δεν σκότωσε κανένας κανέναν άνθρωπο…Δεν το έχω πει ποτέ σε καμία δήλωσή μου, σας λέω αν τη βρείτε κάπου θα έρθω εδώ με μαγιό», εξήγησε.

Μάλιστα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε πόσο είναι πραγματικά, η Εύα εξήγησε πως δεν θέλει να απαντήσει γιατί έχει εκνευριστεί με αυτήν την κατάσταση και έχει πεισμώσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top