Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλά για τη μαμά Σία Κοσιώνη και στάζει μέλι!

''Η Σία και ο Δημούλης κάνουν κάποιες συνομωσίες''

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Οι δυο τους εδώ και έναν χρόνοι κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, Δήμο!

Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, αλλά φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για να περνούν μαζί με τον γιο τους.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2Night Show» και μίλησε με λόγια αγάπης για τη γυναίκα της ζωής του, για το πώς είναι σαν μητέρα, αλλά και για το αν σκέφτονται να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδάκι.

«Η Σία είναι εξαιρετική ως μητέρα. Είναι τρυφερή, εκδηλωτική και πολύ αγαπησιάρα. Η Σία και ο Δημούλης κάνουν κάποιες συνομωσίες. Τα πάνε εξαιρετικά οι δυο τους. Κάνουν σχεδόν παρέα παρόλο που ο γιος μας είναι τόσο μικρούλης», είπε αρχικά.

Άραγε, σκέπτονται να γίνουν για ακόμα μια φορά γονείς; «Δε θα κάνουμε άλλο παιδί. Τέλος. Να συμφωνήσουμε ότι έχω κάνει ότι μπορώ για το δημογραφικό της χώρας. Τέσσερα παιδιά είναι αρκετά».

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το τι θα έκανε αν η Σία Κοσιώνη του ζητούσε ακόμα ένα παιδί εκείνος απάντησε με χιούμορ προτρέποντας τον παρουσιαστή να κάνει εκείνος κι άλλα παιδιά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top