THE SINNER: Νέα σειρά μυστηρίου στο Star

Πρεμιέρα 28/1/19 στις 23:00 με διπλό επεισόδιο

Όλοι ξέρουν ποιος το έκανε. Κανείς όμως δεν ξέρει το γιατί.

Η Κόρα Τανέτι είναι μια φαινομενικά ήρεμη, καθημερινή γυναίκα, που ζει με τον άντρα, τον γιο της και τα πεθερικά της ενώ εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση. Η ζωή της κυλάει ήσυχα αλλά όλα ανατρέπονται απροσδόκητα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Ενώ βρίσκεται με την οικογένειά της σε μια όμορφη λίμνη, απολαμβάνοντας χαρούμενες, οικογενειακές στιγμές κάτω από τον ήλιο, η Κόρα έχει ένα βίαιο ξέσπασμα, που συμβαίνει απρόσμενα και κυρίως ανεξήγητα. Θύμα της, ένας νέος, που διασκέδαζε με την παρέα του, ακούγοντας το αγαπημένο του τραγούδι, ο οποίος πέφτει νεκρός ύστερα από επτά μοιραίες μαχαιριές  

Η Κόρα είναι λουσμένη στο αίμα και έχει διαπράξει ένα φρικιαστικό έγκλημα, χωρίς να υπάρχει προφανή αιτία και αφορμή. Το σοκ για όλους είναι μεγάλο. 

Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πως μια απλή μητέρα και σύζυγος μπόρεσε να δολοφονήσει με αυτή την αγριότητα έναν άγνωστο.  Ούτε καν η ίδια η Κόρα. Στο μυαλό της είναι όλα μπερδεμένα, τι ξέρει, τι θυμάται, τι νομίζει ότι θυμάται, τι είναι ψέμα, τι είναι αλήθεια. Δεν τίθεται θέμα ομολογίας ενοχής, όλοι είδαν τι συνέβη και θεωρητικά η υπόθεση θα κλείσει άμεσα. 

Όμως ο ντεντέκτιβ Χάρι Αμπρόουζ  ζητάει επίμονα απαντήσεις για το φρικτό περιστατικό. Από την πρώτη  συνάντησή του με την Κόρα, αντιλαμβάνεται ότι  κάποια τραυματική εμπειρία πυροδότησε τα σκοτεινά τούνελ του μυαλού της και οδήγησε το χέρι της στην αποτρόπαια πράξη. Και είναι αποφασισμένος να ξετυλίξει το μπερδεμένο κουβάρι και να ανακαλύψει το ταραγμένο οικογενειακό παρελθόν της για να δώσει απάντηση στην ερώτηση, που βγαίνει από τα χείλη όλων, «γιατί;»…

 

  •  Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια και πρωταγωνιστούν οι Τζέσικα Μπίελ, Μπιλ Πούλμαν, Κρίστοφερ Άμποτ
  •  Πρόκειται για τηλεοπτική προσαρμογή του best seller της Γερμανίδας συγγραφέως  Πέτρα  Χάμεσφαρ. 
  •  Η Τζέσικα Μπίελ, επανέρχεται στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια απουσίας με έναν εντελώς διαφορετικό πρωταγωνιστικό  ρόλο ενώ υπογράφει και την παραγωγή της σειράς. 
  •  Η ηθοποιός για την ερμηνεία της ως Κόρα Τανέτι ήταν υποψήφια για «Χρυσή Σφαίρα» και για βραβείο ΕΜΜΥ. 

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ  
Δευτέρα  28/1/19 στις 23:00 με διπλό επεισόδιο.

(Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 23:00 - Πέμπτη 31/1 στις 22:50) 
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top