Ο 78χρονος Κώστας Πρέκας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!

Τι είπε ο ίδιος ο ηθοποιός για τον επικείμενο γάμο του

Το 2019 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τον Κώστα Πρέκα, καθώς αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

“Θέλω να πιστεύω ότι ο καινούριος χρόνος θα μου φέρει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Από τη στιγμή που βρέθηκε η συγκεκριμένη σύντροφος νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα. Θα γίνει ο γάμος μέσα στο 2019, αλλά όχι σύντομα, να βγάλω πρώτα κάποιες υποχρεώσεις που έχω”, εξομολογήθηκε στο Πρω1νό.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε, αποκάλυψε για την πρόταση γάμου οτι έγινε με ιδιαίτερα απλό τρόπο: “Την πρόταση γάμου την έκανα απλά σε ένα φαγητό. Θες να παντρευτούμε; Τέλος”!

Παραδοσιακός άντρας. Η σύντροφος του, όμως, δεν έδωσε αμέσως θετική απάντηση: “Δεν είπε αμέσως το “ναι”, ήταν έκπληξη για εκείνη, αλλά στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να είναι και από την πρώτη στιμή το “ναι”!

Ο Κώστας Πρέκας βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, ενώ είναι σίγουρος ότι θα τα... εκατοστίσει και του το ευχόμαστε.

“Είμαι 78. Έχω άλλα 22 χρόνια και νομίζω ότι θα είμαι ευτυχισμένος αυτά τα 22 χρόνια. Δε με προβλημάτισε ποτέ η διαφορά ηλικίας. Νιώθω τόσο ζωντανός, που δε νομίζω ότι θα μπορούσε να με προβληματίσει. (…) Θέλω να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στον άνθρωπο που θα θελήσει να ακολουθήσει τις τύχες μου στο υπόλοιπο της ζωής μου”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top