Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Μάθετε τα πάντα για τον πρωταγωνιστή του «Εζέλ»!

Τι λέει για τους Έλληνες και τα τουρκικά σίριαλ;

Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Μάθετε τα πάντα για τον πρωταγωνιστή του «Εζέλ»!
Τα τουρκικά σίριαλ έχουν κατακλύσει φέτος την τηλεόραση και οι πρωταγωνιστές τους έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ένας εξ ΄αυτών, ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου ή αλλιώς «Εζέλ» ή «Ομέρ», μπαίνει στα σπίτια μας από δυο διαφορετικές συχνότητες. Η μια είναι του ΑΝΤ1 («Εζέλ») και η άλλη του Alpha («Αγιάζι του έρωτα»).

Με ποιον όμως από τους δυο χαρακτήρες μοιάζει περισσότερο; «είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με τον “Εζέλ”, αλλά μοιάζω πολύ με τον “Ομέρ”», λέει στον «Ελεύθερο Τύπο».

Το τι θα γίνει ωστόσο στο τέλος της σειράς «Εζέλ», δεν μας το αποκαλύπτει: «θα πρέπει να περιμένετε να δείτε. Η πλοκή είναι γεμάτη ανατροπές».

Ο Κενάν, σπούδασε μαθηματικός για να ευχαριστήσει τους γονείς του, όμως η μεγαλύτερη αγάπη του ήταν η ηθοποιία, την οποία και ακολούθησε τελικά επιτυχώς. Λίγο νωρίτερα ωστόσο, είχε κερδίσει και τίτλο ως μοντέλο. Ο ίδιος πάντως δεν θεωρεί ότι αυτό ήταν το μόνο που τον βοήθησε: «μου άνοιξαν οι πόρτες πιο εύκολα. Αλλά από εκεί και πέρα χρειάστηκε πολλή δουλειά για να αποδείξω ότι έχω και ταλέντο στην ηθοποιία».

Μιλώντας για τους Έλληνες, θεωρεί ότι «δεν διαφέρουν και τόσο πολύ από τους Τούρκους στην ψυχοσύνθεση», ενώ παραδέχεται ότι από την Ε��λάδα «έχω περάσει αλλά δεν έχω μείνει».

Όσο για το ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια; «αυτό που θα συμπληρώσει την ευτυχία μου: μια όμορφη οικογένεια. Εύχομαι λοιπόν ότι θα βρω τη δική μου «Εσάν» και ότι η ιστορία μας θα έχει αίσιο τέλος!»

*Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον Κενάν, «στην Τουρκία πλέον γίνονται καλές και ακριβές παραγωγές. Οι τηλεοπτικές παραγωγές αυτή τη στιγμή είναι ένας τομέας σε άνθηση»*
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top