Η μεγάλη αποκάλυψη των συνομιλιών Λιάγκα – ΑΝΤ1

Το παρασκήνιο πίσω από τις φήμες προτάσεων

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την αξιοποίηση του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1.

Φήμες έκαναν λόγο για τρία σενάρια: Το πρώτο είχε να κάνει με ένα talent show, το δεύτερο με ένα μουσικό show και το τρίτο για ένα reality που ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, αφού δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση στον παρουσιαστή από τον Σεπτέμβρη και μετά.

Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε: «Αρχές Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος, Τζώρτζη Ποφάντη, Το ραντεβού έγινε σε πολύ κακό κλίμα με ύβρεις εκατέρωθεν. Ο Ποφάντης έκλεισε τις πόρτες του ραντεβού  σαν να λέει “δε θέλω να σε ξαναδώ” και από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να του λύσουν το συμβόλαιο χωρίς τη ρήτρα, ενώ δε θέλει να πάρει ούτε ένα ευρώ. Σε αυτό το σημείο διοικητικά στελέχη αποφάσισαν να παρακάμψουν το όχι του Ποφάντη και να κρατήσουν τον Λιάγκα ώστε να μην τον βρουν απέναντι. Αυτός είναι και ο λόγος που εντέχνως τον ανακοινώνουν στο πρόγραμμα του σταθμού».


Δείτε την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top