Άγριο «κράξιμο» στην εκπομπή της Ελένης για... την Ρούλα

Βροχή οι σπόντες με αφορμή το live του «Greek Idol»

Άγριο «κράξιμο» στην εκπομπή της Ελένης για... την Ρούλα

Αφορμή για να εκφράσει την... αγάπη της (λέμε τώρα) στην Ρούλα Κορομηλά βρήκε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το τελευταίο liveτου «Greek Idol» και την ένταση μεταξύ παίκτριας και κριτικής επιτροπής. Τα «καρφιά» άρχισε το πάνελ της Ελένης, η οποία είχε την τελευταία λέξη.

Με τους Άρη Καβατζίκη και Χριστίνα Πολίτη «πρώτα βιολιά» άρχισε η άγρια κριτική στο talent show: «δεν μου άρεσε τίποτα από αυτά», «αυτό το πράγμα ήταν σαν ένα ξεκατίνιασμα σε ένα σπίτι που δεν ήθελα καν να βλέπω», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που ακούστηκαν.

Για τουλάχιστον 10 λεπτά η Ελένη άκουγε αμίλητη το πάνελ της να συζητά πόσο άσχημο ήταν το τελευταίο live του «Greek Idol» και να το συγκρίνουν ακόμα και με το... «XFactor»! Κοντέψαμε να ξεχάσουμε και την φωνή της παρουσιάστριας τόση ώρα παιδάκι μου...

Η συζήτηση έφτασε στους χειρισμούς της Ρούλας στην αντιαπαράθεση παίκτριας - κριτών και εκείνη ήταν η στιγμή που η οικοδέσποινα του «Καφέ» πήρε απόφαση να μιλήσει: «κάθε φορά δεν είναι ίδια. Όταν βγαίνεις συνέχεια και λες, λες, λες, γίνεσαι και κουραστικός και γραφικός και αναιδής. Όταν όμως μιλήσεις μία φορά, σημαίνει ότι τα όριά σου μέχρι εδώ ήταν».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια διευκρίνισε πως μιλάει γενικά (ντιν - νταν, ντιν νταν τα «καμπανάκια») και όχι για την συγκεκριμένη παίκτρια. «Συμβαίνει σε όλους μας να είμαστε μουγκοί για ότι μας θυμώνει, μας θίγει, μας ενοχλεί και έρχεται ένα πρωί και λέμε "πως τα είπα όλα αυτά; Πώς αντέδρασα; Πώς δεν κρατήθηκα άλλο;". Γιατί έχεις ξεπεράσει τα όριά σου! Έτσι απλά...», κατέληξε!

Ωραία το κάνανε πάντως στον «Καφέ»: σχολιάσανε κάθε άλλο παρά θετικά την κόντρα και το πώς την χειρίστηκε η Ρούλα, χωρίς να αναφέρουν το όνομά της πάνω από μία φορά! Είναι σαν την φράση που λέει «τα λέω στη νύφη, να τα ακούει η πεθερά» ένα πράμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top