Ελεονώρα Μελέτη-Ηλίας Ψινάκης: Δείτε πού συναντήθηκαν!

Τί τους ενώνει με την Ναταλία Γερμανού;

Ελεονώρα Μελέτη-Ηλίας Ψινάκης: Δείτε πού συναντήθηκαν!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη στο ραδιόφωνο του Ant1 ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

Υπό την… επίβλεψη του Μάκη Πουνέντη, ο οποίος ήταν επίσης παρών και έδωσε το δικό του στίγμα στον «αέρα» της εκπομπής, η παρουσιάστρια και ο γνωστός μάνατζερ είχαν μια απολαυστική συνομιλία για το Dancing, την προσωπική της ζωή, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα. Από την κουβέντα δεν έλειψαν και οι συνήθεις ατάκες του Ηλία που χρειάζονται «μπιπ» για να μπορέσουν να ακουστούν είτε από το ραδιόφωνο είτε ακόμη και από την τηλεόραση, ενώ τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν.

Ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθάρισε ότι όσα ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για την σχέση της Ελεονώρας με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν απλώς μια πλάκα και κακώς όλοι το πήραν σοβαρά. Σε ό,τι αφορά μάλιστα το σόου χορού του Ant1, η Ελεονώρα είπε ότι είναι τόσο συγκεκριμένη η διαδικασία, που ακόμη και απανωτά δεκάρια να πάρει κάποιος, ο κόσμος είναι εκείνος που με μαθηματική ακρίβεια θα τον κρατήσει στο παιχνίδι.

«To αποτέλεσμα για το ποιος θα φύγει είναι ολόκληρη μαθηματική εξίσωση και αποτελεί συνδυασμό της προτίμησης κοινού και κριτικής επιτροπής. Έπρεπε να φύγω-τέλος. Στενοχωρήθηκα αλλά θα το ξεπεράσω!», ανέφερε.

Μεγάλη έκπληξη ήταν τα λεγόμενα των Πουνέντη και Ψινάκη για τα προσωπικά της: «Εχουμε βάσιμες υποψίες ότι είναι και πάλι ερωτευμένη…» είπαν σχεδόν με μια φωνή. «Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο! Εσείς τα λέτε όλα» ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελεονώρα έγραψε στο twitter της: «Πέρασα τέλεια on και κυρίως off air».

Ήταν η απάντησή της στο ευχαριστήριο μήνυμα του Μάκη Πουνέντη, που μόλις λίγα λεπτά πριν πόσταρε στο twitter του: «Ευχαριστούμε για την παρέα σου σήμερα. On και κυρίως off air!»

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής συνάντησής τους ήταν εκείνη όπου η εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά στον αέρα με την Ναταλία Γερμανού που εκείνη την ώρα έκανε εκπομπή στον αέρα του Sfera, μαζί με τον διευθυντή σύνταξης του περιοδικού ΟΚ Νίκο Γεωργιάδη. «Θα κάνουμε ένα παιχνίδι. Θα σας λέω εγώ διάφορα ονόματα και εσείς θα μου λέτε τι σας έρχεται στο μυαλό», είπε ο Ηλίας Ψινάκης σε Γερμανού και Γεωργιάδη, αποκαλύπτοντας ότι ήδη το ίδιο παιχνίδι το είχε κάνει και στην Ελεονώρα Μελέτη, παρουσία του Μάκη Πουνέντη. «Ζέτα Μακρυπούλια», της είπε ο Ηλίας και η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Καλλονή». Στην συνέχεια, ο Ψινάκης ρώτησε την Γερμανού ποιο είναι το πρώτο πράγμα που της έρχεται στο μυαλό όταν ακούει τα ονόματα Μενεγάκη και Σκορδά και εκείνη απάντησε με τις λέξεις σέξι και τσαχπίνα αντίστοιχα.

Ο διάλογος που ακολούθησε είχε πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον: «Τώρα θέλεις να σου πώ ή θα κάνουμε αηδίες;» είπε με νόημα ο μάνατζερ και η Ναταλία δεν έκρυψε την επιθυμία της να συμμετάσχει με «χίλια». Αφού λοιπόν την ρώτησε την γνώμη της για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, της είπε την μαγική λέξη:

Ψινάκης: «Ωραία… Ρούλα Κορομηλά»

Γερμανού: «Ε…. ; Συγγνώμη; Πώς;» τον ρώτησαν από κοινού με τον Νίκο Γεωργιάδη και εκείνος φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία… «Τι πώς; Μην κερδίζουμε χρόνο με τι και πώς. Είπα: Ρούλα Κορομηλά». Τίποτα. «Παγωμάρα» στον αέρα δύο ραδιοφώνων ταυτόχρονα. «Εεεε... Supportive», είπε τελικά και με τα χίλια ζόρια το Ναταλάκι. Πάλι καλά δηλαδή γιατί άλλοι τέσσερις κρεμόντουσαν από τα χείλη της!

Βρε τί μαθαίνει κανείς ακούγοντας λίγη ώρα ραδιόφωνο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top