Άνθιμος Ανανιάδης: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή

''Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση για να είμαι ειλικρινής''

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη  βρέθηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης. Για πρώτη φορά ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί χωρισμού.

«Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί έφτασα σε ψυχικό τέλμα. Είναι δεδομένο ότι με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή δεν είμαστε πια μαζί. Έχουμε χωρίσει. Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση για να είμαι ειλικρινής, ότι θα κάνουμε την οικογένεια, λόγω άλλων ανθρώπων και οικογενειών και πραγμάτων που συνέβησαν γύρω μας. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε και οι δυο αγαπημένοι για να είμαστε κοντά στο παιδί και σε ό,τι χρειαστεί» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι στη σχέση αυτή ήταν το να μην γίνει καμία έκτρωση», υποστηρίζοντας παράλληλα πως η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που προέκυψε.

Όσο για το θερμό επεισόδιο ανάμεσά τους, που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα ξεκαθάρισε πως «έγιναν κάποιες συστάσεις και συζητήθηκαν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούσαμε να τα κατευθύνουμε και τα κάναμε σε νομικά πλαίσια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top