Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει πως έπαιρνε ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο!

Ποιες ήταν οι απολαβές των "χρυσών εποχών" της τηλεόρασγης

Tο αστρονομικό ποσό που έπαιρνε κάποια στιγμή στην τηλεόραση, σε σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, ανέφερε η Άννα Παναγιωτοπούλου

«Οι απολαβές ήταν πολύ μεγάλες τότε. Εγώ είχα φτάσει -δεν θα πω σε ποιο σίριαλ- να παίρνω 1 εκατομμύριο (δραχμές) το επεισόδιο. Δηλαδή, 4 εκατομμύρια τον μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10"

Στην ερώτηση αν ενδιαφέρεται για την υστεροφημία της, η Άννα Παναγιωτοπούλου απάντησε: «Όχι, το θέμα είναι όσο ζεις και όσο προσφέρεις… με αυτόν τον τρόπο παίρνεις κάτι για σένα»


Μαντάμ Σουσού… με διαφορά!


«Από την τηλεόραση θυμάμαι με νοσταλγία τη Μαντάμ Σουσού. Τη λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα με τη Μαντάμ Σουσού. Όταν μου την πρότειναν είπα: “Χριστέ μου σε ευχαριστώ!” Δεν είδα τη φετινή Σουσού, δεν ήθελα. Τo θεώρησα χοντράδα να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού».


Το Ντόλτσε Βίτα και οι αστείες στιγμές


Στο Ντόλτσε Βίτα είχαμε περάσει πολύ καλά και κάναμε και πολλές τρέλες.  Ήταν ένα σίριαλ πολύ έξυπνα γραμμένο. Υπήρχαν κάποιες σκηνές, ειδικά μία, που ήταν αδύνατον να την παίξουμε με την Κατιάνα από το γέλιο. Η Κατιάνα είναι μια γλύκα, είμαστε φίλες από τη σχολή.


Αγαπημένες και οι Τρεις Χάριτες


«Οι Τρεις Χάριτες είναι μια δουλειά που τότε περάσαμε πολύ ωραία. Με τα παιδιά έχω μια εξαιρετική σχέση και τους θεωρώ πολύτιμους για τον χώρο. Ήμουν πολύ τυχερή που το έκανα αυτό. Δεν βλεπόμαστε σχεδόν καθόλου με τις συμπρωταγωνίστριές μου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top