Νοσταλγία έπιασε την Ελένη Μενεγάκη

Οι φωτογραφία που ανέβασε με τον Άγγελο μικρό και τη μητέρα της

Νοσταλγία έπιασε την Ελένη Μενεγάκη

Τώρα που τελείωσε η εκπομπή της και η Ελένη άνοιξε πανιά για την Άνδρο, φαίνεται ότι την έπιασε μια νοσταλγία για τα παλιά. 

Γι’ αυτό και ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες από την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ. 

Στην πρώτη κρατά στην αγκαλιά της τον Άγγελο μωρό και είναι έγκυος στη Λάουρα. 

 

 

#Eleni #memories #family #friends #summer ...@teomisokalos , γιαγιά Ζετα , Άγγελος κ στην κοιλιτσα η Λαουρα ! Επιστροφή από Κρήτη με τον Π.Καφε 2004❤️ 2η φωτό Με την αγαπημένη φιλη -επαγγελματική μου σύντροφο @elengelali , την υπέροχη @filiogiannak και την Βαλέτουλα μας το 2004 στην Κυλληνη με τον Π.Καφε ! Πόσες αναμνήσεις με συνδέουν με όλους εκείνους που όχι απλά συνεργάστηκα αλλά έζησα μαζί τους. Γελασα , έκλαψα , ονειρεύτηκα ...και η ζωή συνεχίζεται ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

«Γιαγιά Ζέτα , Άγγελος κ στην κοιλίτσα η Λάουρα! Επιστροφή από Κρήτη με τον Πρωινό Καφε 2004», έγραψε η Ελένη, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία ήταν το επαγγελματικό της alter ego, η Ελένη Γελαλή και δύο ακόμα συνεργάτες της από τα παλιά. 

«2η φωτό Με την αγαπημένη φιλη -επαγγελματική μου σύντροφο @elengelali, την υπέροχη @filiogiannak και την Βαλέτουλα μας το 2004 στην Κυλλήνη με τον Πρωινό Καφε ! Πόσες αναμνήσεις με συνδέουν με όλους εκείνους που όχι απλά συνεργάστηκα αλλά έζησα μαζί τους. Γέλασα , έκλαψα, ονειρεύτηκα ... και η ζωή συνεχίζεται», συνέχισε η παρουσιάστρια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top