Διπλή διάκριση για το Star στα Digital Media Awards 2018

Το Star διακρίθηκε για το νέο www.star.gr/tv

Tην Τρίτη 12 Ιουνίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2018, τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

Παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη όλου του ψηφιακού οικοσυστήματος και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες, που διακρίθηκαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.

Το Star διακρίθηκε για το νέο www.star.gr/tv και έλαβε 2 βραβεία. Τιμήθηκε με GOLD βραβείο στην κατηγορία «Best Personalized Service» και με BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Best Responsive Site».

Το www.star.gr/tv δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Atcom, προσφέροντας ένα νέο και σύγχρονο τρόπο κατανάλωσης video περιεχομένου μέσω ΟΤΤ. Μέσα σε αυτό το ενιαίο περιβάλλον, είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα του Star μέσω live streaming αλλά και on-demand, μετά την ολοκλήρωση κάθε εκπομπής. Επί πλέον, ο θεατής μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό κατάλογο εκπομπών, που τον ενδιαφέρουν, μέσω της ενότητας “My Star”, που βραβεύτηκε με Gold βραβείο.

Τα βραβεία παρέλαβαν για το Star ο Γενικός Διευθυντής κ. Κάρολος Αλκαλάι και η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας κα Ζωρζέτα Ζαχαρτζή.

 O Γενικός Διευθυντής του STAR κ. Κάρολος Αλκαλάι. 

 

 Η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του STAR κα Ζωρζέτα Ζαχαρτζή.

Ο κ. Αλκαλάι μιλώντας εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι στο μέλλον θα λάβουμε πολλά περισσότερα βραβεία και ευχαρίστησε θερμά την ομάδα του Star, που εργάστηκε για το άρτιο αποτέλεσμα.

H ομάδα του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top