Ο Sakis οικοδεσπότης στο «Dancing With The Stars»;

Τι έγραψε στο Twitter και τι σχέση έχει η Μανωλίδου

Ο Sakis οικοδεσπότης στο «Dancing With The Stars»;

Στο «τιμόνι» του νέου «Dancing With The Stars», όπου οι επώνυμοι θα χορεύουν στον πάγο, θέλουν οι φήμες τον Σάκη Ρουβά! Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για το concept, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ευγενία Μανωλίδου μάλλον θα μείνει... στον πάγκο.

«Dancing on ice… hmmm» ήταν το αινιγματικό σχόλιο που έγραψε την Δευτέρα ο Σάκης στο Twitter, που μπορεί να μην αναφέρεται ξεκάθαρα στο σόου χορού, αλλά, όπως και να το δεις, δεν το αποκλείει κιόλας!

Σύμφωνα δε με δημοσίευμα της Espresso, ο πολυτάλαντος σταρ έχει ήδη συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 και έχε�� συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει το «Dancing» την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, ο ίδιος έχει δοκιμαστεί με την παρουσίαση του «X Factor» και απέσπασε κολακευτικότατες κριτικές...

Κάπου εδώ -σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα- έρχεται η Ευγενία Μανωλίδου, που μάλλον θα κρεμάσει τα παγοπέδιλα που ετοιμάζει, αν ο Sakis και το κανάλι του Αμαρουσίου τα βρουν για την παρουσίαση του σόου. Και η Ζέτα πού θα πάει βρε παιδιά;;;

Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες κρούσεις σε επώνυμους για να χορέψουν, όμως, τα παγοπέδιλα τρομάζουν τους περισσότερους! Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του Star, η Κατερίνα Στικούδη και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου -που στο παρελθόν δεν είχαν κρύψει το ενδιαφέρον τους για το σόου χορού- δηλώνουν πως... θα δείξει!

Δείτε στο βίντεο τι συμβαίνει με τους υποψήφιους για το νέο «Dancing With The Stars»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top