Το μυστήριο λύθηκε: Τι έκανε "κρυφά" στην καλύβα ο Θεοδωρόπουλος - "Έκλεβε" καρύδα ή όχι;

Τι απάντησε ο ίδιος στο "Survivor Πανόραμα"

Τα δημοσιεύματα στα ελληνικά tabloids είχαν πάρει «φωτιά» ενώ είχαν γίνει διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για το τι έκανε ένα απόγευμα ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος στην καλύβα των Μαχητών.

Όποιος παρακολουθεί  το Survivor σίγουρα δεν έχει ξεχάσει τα πλάνα που δείχνουν τον παίκτη της μπλε ομάδας να κοιτάει γύρω του με ύποπτο βλέμμα – λες και έχει κρύψει πτώμα στη τσάντα του - τρώγοντας παράλληλα καρύδα!

Τελικά, το μοντέλο που υπέφερε από την πείνα κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο,  έκλεψε καρύδα, όπως γράφτηκε,  ή όχι;

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, λόγω του σοβαρού του στο πόδι, ο Θοδωρής Θεοδορώπουλος ξεκαθάρισε τα πράγματα στο «Survivor Πανόραμα» όπου ήταν καλεσμένος.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν έκλεψε καρύδα, ωστόσο, δεν εξήγησε τι ακριβώς έκανε με αυτό το ύποπτο βλέμμα.

«Ας υποθέσουμε ότι κλέβω καρύδα, όπως είδα να γράφεται και με στεναχώρησε πολύ. Από που την κλέβω; Από το πιάτο μου. Για να κλέψω καρύδα σημαίνει ότι θα μου λείπει η καρύδα. Πίσω από την παράγκα υπάρχει ζούγκλα… όποιος ήθελε μπορούσε να μπει μέσα στη ζούγκλα και να βρει καρύδες και να φέρει ή να φάει. Είναι λίγο αστείο να βλέπω να γράφεται για εμένα ότι κλέβω καρύδα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να σας πω τι κάνω εκεί κοιτώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο… Προφανώς κοιτάω κάτι. Θα ήθελα πολύ να πω πολλά αλλλά… δεν έχουμε χρόνο», είπε υπεκφεύγοντας και αφήνοντας ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top