Θύμα ληστείας η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Τι είπε μιλώντας στο Star

Θύμα ληστείας έπεσε η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η ίδια μιλώντας στο Star, περιέγραψε  το κόλπο με το όποιο την παραπλάνησαν για να την κλέψουν.

«Είναι σοκαριστικό γιατί έγινε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μου.Έτρωγα μαζί με τη μητέρα και την αδερφή μου , μπαίνουν στο μαγαζί ξαφνικά 2 τύποι, κρατάνε ένα χαρτί κάτι θέλουν να μας δείξουν, εγώ του έλεγα δεν με ενδιαφέρει να δω το χαρτί. Έψαχνα τη τσάντα μου, αυτός όμως είχε το χαρτί βασικά για να μπορεί να πάρει το κινητό από κάτω. Απίστευτο», είπε χαρακτηριστικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η παγίδα είναι η εξής. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου καθόταν στο εστιατόριο. Δύο άτομα την πλησιάζουν με ένα χαρτί και την ρωτούν κάτι.  

«Ακριβώς και έτσι λοιπόν εγώ χάνω την οπτική επαφή με το κινητό. Την ίδια ώρα εκείνοι με την κάλυψη του χαρτιού έχουν πάρει από κάτω το κινητό και εξαφανίζονται. Μάλιστα είχα και eye contact δηλαδή την ώρα που μου έπαιρνε το κινητό με το χαρτί με κοιτούσε στα μάτια. Εντάξει δεν ήταν κάτι σοκαριστικό μέσα στο κινητό που να ανησυχήσω δεν είχα κάτι ιδιαίτερα περίεργο αλλά όπως και να το κάνεις είναι προσωπικά δεδομένα στενοχωριέσαι», πρόσθεσε η ραδιοφωνική παραγωγός.

 

Άγριο ξύλο στον τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη για να τον ληστέψουν

Ο τραγουδιστής δείχνει τα τραύματα του στο STAR.  Δεν έπεσε μόνο θύμα ληστείας αλλά και άγριου ξυλοδαρμού. Τέσσερα άτομα του επιτέθηκαν πισώπλατα.

«Με χτύπησαν με ένα ξύλο πίσω στο σβέρκο στην πλάτη, φυσιολογικά να λυγίσεις όποιος και να' σαι, περάστηκε μία αλυσιδίτσα στο λαιμό, πρόλαβα και έβαλα το αριστερό μου χέρι, γι' αυτό τα σημάδια είναι από τη δεξιά πλευρά», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top