Survivor 2018: Τι έγινε στο «Πρωτάθλημα» Ελλάδας, Τουρκίας, Ρουμανίας

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πριν από μόλις μερικά 24ωρα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του δεύτερου κύκλου του Survivor ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με Τούρκους και Ρουμάνους παίκτες. Κανείς όμως, ούτε ο ίδιος ο ΣΚΑΙ μέσα από την επίσημη ανακοίνωσή του είχε αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι θα γινόταν.

Το μόνο που είχε γίνει γνωστό ήταν ότι για πρώτη φορά οι παίκτες θα επιλεγούν από τη συνολική τους απόδοση στο παιχνίδι και αυτοί είναι η Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους και ο Ηλίας Γκότσης από τους Μαχητές για την Ελλάδα.

Και έτσι οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης.

Αφότου, βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης χαιρετήθηκε και παρουσίασε το «τουρνουά» μαζί με τους δύο παρουσιαστές των άλλων χωρών ο καθένας από τους οποίους παρουσίασε το παιχνίδι για λογαριασμό της χώρας του. 

Τελικά οι Έλληνες παίκτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο: ο νικητής θα είχε τη δυνατότητα να συναντήσει την οικογένεια του στο νησί της Καραϊβικής και όπου και θα μεταφερόταν οι δικοί του.

Όσο για τα στατιστικά; Ο Ηλίας Γκότσης πήρε τρεις νίκες, ο Ρουμάνος Giani τέσσερις και ο Τούρκος Umit πέντε, ενώ στις γυναίκες, η Κατερίνα Δαλάκα δεν κατάφερε να πάρει νίκη, η Τουρκάλα Damla πήρε τέσσερις και η Ρουμάνα Larisa πέντε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top