Ποια εκπομπή πρότειναν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου από τον ΑΝΤ1;

Τι θα γίνει με τον Γιώργο Λιάγκα;

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα  για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος  αναφέρθηκε εκτενώς στον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα, στο τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέραμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το Nomads έκανε κάποιες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να επιστρέψει το Tonight Show. Έτσι λοιπόν, χθες το μεσημέρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού, όπου του πρότειναν να πάρει εν λευκώ μία ζώνη στο κανάλι του Αμαρουσίου και να την κάνει ότι θέλει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως μιλάμε για τη μεσημεριανή ζώνη, δηλαδή 16.00-18.00. «Γνωρίζαμε ότι είχαν πει στον Γιώργο Λιάγκα πως θα τους ενδιέφερε από τον ΑΝΤ1 να έκανε κάτι στο 16.00-18.00 και εκεί να έχει μαζί του τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη.  Βέβαια από την άλλη πλευρά έχουν προτείνει και το εν λόγω 2ωρο στον Γρηγόρη και οι ιθύνοντες περιμένουν να τους πει κάποιες ιδέες του… Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γρηγόρης το σκέφτεται πολύ σοβαρά και μάλιστα έκανε και μία mini σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παραπάνω βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top