Το άγνωστο δράμα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Η μητέρα του ήταν 7 χρόνια σε κώμα μετά από τροχαίο

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, καλός φίλος του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη και από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το σοβαρό τροχαίο έσπευσε στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να μάθει για την κατάσταση της υγείας του και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του καλού του φίλου.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Το  μεσημέρι της Τετάρτης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το άγνωστο δράμα του παρουσιαστή που γνώριζε μόνο το στενό οικογενειακό του περιβάλλον και οι φίλοι του.

Διαβάστε επίσης: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Κωνσταντάρα για τον Αγγελίδη: Αδερφέ μου…

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Κατερίνα Σουλιώτη είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λάμπρος μου αποκάλυψε ότι πριν από χρόνια η μητέρα του Κωνσταντίνου είχε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κώμα για 7 ολόκληρα χρόνια. Ο παρουσιαστής ξόδεψε πάρα πολύ χρήματα, προκειμένου η μητέρα του να καταφέρει να γίνει καλά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και για 7 χρόνια τραβούσε τον δικό του Γολγοθά. Τον περασμένο Ιούλιο ο πατέρας του «έφυγε» από τη ζωή «χτυπημένος» από τον καρκίνο».

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το ζεϊμπέκικο στο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πριν το σοβαρό τροχαίο

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε φανερά συγκινημένος: «Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Κωνσταντίνο και θέλω να σου πω ότι στάθηκε… “βράχος”. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με όλη αυτή την ιστορία».

Διαβάστε επίσης: Σταύρος Κωνσταντίνου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Κουράγιο, δύναμη και προσευχή…»

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης: Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας του μετά το τροχαίο

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς έγινε το σοβαρό τροχαίο στη παραλιακή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top