Nomads:Τα «καρφιά» του Αρναούτογλου, τα γουρούνια και η υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Μαυρίδη

Τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του παιχνιδιού επιβίωσης

Το βράδυ της Τετάρτης, η ομάδα των Ωκεανών και της Φωτιάς έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Η ομάδα των celebrities γνώρισε την ήττα και έτσι οι… κόκκινοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη της προς αποχώρηση και αυτός ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης.

Αμέσως μετά το - απογοητευτικό - αγώνισμα με την βάρκα και το... κουπί που δεν ήξεραν να κάνουν οι κόκκινοι επέστρεψαν στην βίλα και αποφάσισαν να φτιάξουν φαγητό για να φάνε όλοι μαζί… 

Ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε πρωτοβουλία να κάνει μακαρόνια και όπως όλοι κατάλαβαν βρισκόταν ακόμα σε κατάσταση σοκ αφού μπερδεύτηκε και έριξε τα μακαρόνια στο νερό πριν βράσει... κάτι που δεν παρέλειψε να επισημάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Ο Ζαμπίδης και τα γουρούνια

Ο Ζαμπίδης το 'χει με ότι και να του δώσεις να καταπιαστεί θα το φέρει εις πέρας, ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει γουρούνια!

Η ομάδα των αθλητών πρέπει να δουλεψει σκληρά για να βγάλει το «ψωμί» της, αλλιώς θα μείνουν όλοι οι παίκτες νηστικοί. Το έχουν πάρει απόφαση αν και δεν τους αρέσει, αλλά ο Ζαμπίδης είναι ακομπλεξάριστός και δεν κάθεται να παραπονεθεί!

Ο ντόπιος του νησιού τον έβαλε, μαζί με τους συμπαίκτες του, να καθαρίσει το χοιροστάσιο και αυτός έκανε ανάλυση συμπεριφοράς των γουρουνιών!

«Αν πας να τα τραβήξεις προς το μέρος σου θα τρομάξουν και θα σου φύγουν, λογικό είναι, ενώ αν τα πάρεις από το καλό και τα φροντίσεις δεν θα σε δυσκολέψουν».

Ο Αρναούτογλου έδωσε «στεγνά» τον Βασιλάκο

Το βράδυ της Τρίτης, ο Παναγιώτης υποστήριξε ότι ήταν άδικο να βγάλει η ομάδα του δύο προτεινόμενους, καθώς έκανε fair play όταν τραυματίστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Χθες, την ώρα της διαδικασίας της ψηφοφορίας, ειπώθηκε ότι “αν ξαναγινόταν ίσως να μην το κάναμε το fair play, αν ξέραμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ”. Δηλαδή, την δικαιολογώ ίσως αυτή τη φράση από τη μία, αλλά από την άλλη θέλω να μου την κρίνεται κι εσείς», είπε ο Γρηγόρης, λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση των ομάδων Ωκεανός και Φωτιά, από την οποία θα προκύψει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος λίγο νωρίτερα συνεχάρη την Ζούγκλα για την κίνησή της, ανέφερε «δεν μου αλλάζει εμένα κάτι στο μυαλό αυτό που ανέφερες, εγώ στέκομαι στο γεγονός και όχι στο τι θα», ενώ η Αποστολία Ζώη είπε ότι «ούτε εμένα μου αλλάζει κάτι, τα παιδιά ήταν πολύ σωστά. Εμείς ζήσαμε αυτό, δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε μετά. Εγώ θα μείνω εκεί».

Στην τελική ευθεία για την ψηφοφορία

Ο Γιώργος Μαυρίδηε  και οι δύο υποψήφιοι από την ομάδα Ζούγκλα, ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου, θα τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, που θα αποφασίσει ποιος θα παραμείνει.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα διαρκέσει μέχρι τις 00.30. Το τηλεοπτικό κοινό δίνει τη θετική του ψήφο και «σώζει» τον παίχτη της προτίμησης του. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος, θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής.

Οι δύο παίχτες που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν την Παρασκευή και ο παίχτης που θα χάσει θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top