Η on air συγκίνηση της Ράνιας Θρασκιά για το διαζύγιό της: «Ο φόβος είναι τεράστιος, είναι…»

Η δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές της

Το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τη Ράνια Θρασκιά στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και την καλωσόρισε στην ομάδα της.

 Η παρουσιάστρια και ψυχολόγος θα δίνει κάθε εβδομάδα ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό και θα αναλύει θέματα ψυχολογίας.

Μεταξύ άλλων η Ράνια Θρασκιά μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο της από τον Ανδρέα Φωτόπουλο, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Το καλοκαίρι μου…  Δεν θα σου κρυφτώ, δεν θέλω να κρυφτώ σε κανέναν. Γενικά, αυτή η περίοδος στη ζωή μου έχει έναν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας», εξομολογήθηκε, σε συνέντευξή της στο Πρω1νό, η Ράνια και συνέχισε: «αλλά, την ίδια στιγμή, αισθάνομαι να ξεχειλίζω από ευγνωμοσύνη. Έχω πάρα πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου και, κυρίως, μέσα από έναν μεγάλο προσωπικό αγώνα, υπάρχουν δύο παιδιά -τα παιδιά μας- τα οποία έχουν στην καθημερινότητά τους όλα εκείνα τα εφόδια, τα εργαλεία, για να κάνουν τη ζωή τους όσο πιο φωτεινή γίνεται. Έχουν δύο γονείς, έχουν αγάπη, ασφάλεια, αποδοχή και αυτό για μένα είναι -αν όχι το μοναδικό- ίσως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Οπότε, από όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή μου, κρατάω αυτό».

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε αρκετές φορές τη στιγμή που μιλούσε για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει απευθυνθεί σε ειδικό: «δεν είναι εύκολο να είναι κανείς γιατρός του εαυτού του. Κι εγώ απευθύνομαι και σε δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε ειδικούς ψυχικής υγείας όταν αντιμετωπίζω τα δικά μου προσωπικά αδιέξοδα. Έχω και φροντίδα και αγάπη και ό,τι χρειάζεται κανείς όταν περνάει απαιτητικές περιόδους στη ζωή του».

«Ο φόβος είναι τεράστιος, είναι πάντα εκεί. Αυτός συνήθως σκεπάζει όλα τα άλλα συναισθήματα. Νομίζω ότι είναι πιο ισχυρός από οτιδήποτε άλλο. Παρέα του προχωράω, αλλά κοιτάω μπροστά. Κι αυτός εκεί δίπλα. Επιμένει εκείνος, επιμένω εγώ… Ποιός θα νικήσει στο τέλος;», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top