Survivor: Τα έχει ο Ντάνος με την Ευρυδίκη; Ο Κοκκινάκης μαρτύρησε την αλήθεια!

Τι είπε ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης στην εκπομπή της Ε.Μελέτη

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν ο  Κώστας Κοκκινάκης το απόγευμα της Παρασκευής. 

Ο πρώην  παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ο Κοκκινάκης, αφού επεσήμανε ότι οι τηλεθεατές βλέπουν ένα 10% από αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, είπε πως «κάποιες εντάσεις υπήρχαν μεταξύ της Ευρυδίκης και του Ντάνου», ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ο Αγγελόπουλος δεν έχει σχέση με την Βαλαβάνη. 

«Ο Ντάνος με την Ευρυδίκη δεν έχει σχέση», είπε χαρακτηριστικά. 

Όταν η παρουσιάστρια σε άλλο σημείο, τον ρώτησε πως σχολιάζει την δήλωση της Σόφης Πασχάλη «πως ο Ντάνος δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας των Διασήμων και για αυτό ήταν συνέχεια προτεινόμενος», ο Κοκκινάκης είπε χαρακτηριστικά, «Κάποια πράγματα που συνέβησαν στην παραλία κάποιους μπορεί να τους ενόχλησαν περισσότερο, κάποιους λιγότερο!  Τώρα που τα βλέπω από έξω, τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα μπορεί να ήμασταν υπερβολικοί και να αδίκησα κάποιες φορές τον Γιώργο. Είχαμε μια πολιτισμένη σχέση, δεν είχαμε ποτέ σύγκρουση. Εκείνη τη στιγμή κάποια πράγματα μπορεί να μην μου άρεσαν, αλλά βγαίνοντας από το παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν έχουν καμία σημασία».

Δείτε επίσης:

Survivor: Τι ζήτησαν όλοι οι παίκτες αλλά η παραγωγή το αρνήθηκε;-Το αποκάλυψε ο Χρανιώτης

Survivor-Γιώργος Χρανιώτης: «Ο Μάριος με έκανε να θυμώνω γιατί…»

Survivor-Κώστας Κοκκινάκης: «Θεωρώ πως outsider είναι ο…»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top