Η σέξι φωτογράφιση της Αναστασοπούλου και οι δηλώσεις για το bullying-Τα πάνω κάτω στο Πρω1νό!

Παρακολουθήστε το βίντεο...

Η σέξι φωτογράφιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Down Town και οι δηλώσεις της στη συνέντευξη που παραχώρησε βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το Πρω1νό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το bullying που δέχτηκε ούσα λεχώνα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει άνθρωπος στον χώρο που θα με αποκλείσει από δουλειά γιατί έχω παιδί. Μόνο έναν μπορώ να σκεφτώ που δεν θα έπαιρνε ξανά για δουλειά γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει», ενώ πρόσθεσε: «Είναι πολύ στενάχωρο να δουλεύω ατελείωτες ώρες, να πρήζεται το στήθος μου και να πονάει και κάποιος να κάνει πλάκα γι’αυτό». Η δημοσιογράφος ρώτησε την Πηνελόπη αν αναφέρεται στην περσινή συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και η ηθοποιός απάντησε: «Δεν θέλω να αναφερθώ επώνυμα σε κανέναν. Αρκούν όσα ήδη είπα».

Η ομάδα σχολίασε τις δηλώσεις της με την Σάσα Σταμάτη να αποκαλύπτει μια πρόσφατη συζήτησή τους.

«Έχει δίκιο η κοπέλα! Αυτά θα έπρεπε να ανήκουν σε μια άλλη εποχή! Συγγνώμη τώρα, γιατί εκνευρίστηκα! Ίσα ίσα που μια μαμά είναι πιο ώριμη και δεν θέλει να χάσει τη μαμά της! Βάλτε μια τελεία, δεν θέλω να το ακούω καν αυτό, το έχουν πει και για μένα, και εσύ το έχεις πει, που είσαι απέναντι και γεννάς, Ελεάννα Τρυφίδου, ότι βλέπεις αλλιώς τα πράγματα αφότου γεννήσεις! Είναι ντροπή αν το σκεφτεί κάποιος, ότι έχεις τις ορμόνες σου, είναι πολύ προσβλητικό, εσύ μου έκανες bullying!» είπε η Φαίη στην αρχισυντάκτριά της.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά, το χιούμορ αυτό πιστεύω ότι δεν έγινε με κακή πρόθεση. Γιατί αλλιώς συνέβη ότι θα είχε σταθερά το ίδιο χιούμορ, προς όλες τις γυναίκες! Είναι απαράδεκτο αν συμβαίνει αυτό! Μου κάνει περίεργο!»

«Χρονικά πάντως ταιριάζει με την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Μουτσινά!» ανέφερε στη συνέχεια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, υπενθυμίζοντας την κακή συνεργασία που είχαν και κάπου εκεί η Σάσα έκανε μια αποκάλυψη: «Εγώ πάντως που συνάντησα την Πηνελόπη στο Χίλτον, μιλήσαμε για το θέμα αυτό, δυστυχώς μου είπε τραγικά πράγματα. Της έλεγαν πώς είσαι έτσι, είσαι μια ατάλαντη τώρα που έγινες μάνα, δεν μπορούμε να πάρουμε το παιδί στο πούλμαν γιατί καπνίζουμε! Αν τα άκουγες… Και δεν μου τα είπε για να τα πω στην εκπομπή! Ποιος σου είπε ότι ήταν ένα μόνο το άτομο που έκανε το bullying; Υπήρχε μια κλίκα που της το κάνανε!»

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

ΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα… τουρλώνει τα οπίσθια στον φακό και μιλάει για τη… μητρότητα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top