Πάνος Ιωαννίδης: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή και το MasterChef!

Γιατί η Φαίη πέταξε το ακουστικό από το αυτί της;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρω1νό» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο κριτής του ΜasterChef, που προβάλλεται καθημερινά στις 21.00 από τη συχνότητα του Star, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Φαίη Σκορδά.

Αρχικά, εξήγησε για ποιο λόγο είχε αποχωρήσει από το Top Chef όπου συμμετείχε, και στη συνέχεια ανέφερε πως ξεκίνησε να ασχολείται με την μαγειρική, για τη διαμονή του στην Ιταλία, αλλά  και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

 «Υπήρξαν φορές όταν ήμουν παιδί που παρατούσα το παιχνίδι, για να μείνω στην κουζίνα με τη γιαγιά μου!» ανέφερε και συνέχισε:

«Όταν ξεκινούσα εγώ, το να είσαι μάγειρας ήταν σαν να είσαι οικοδόμος, δεν ήταν καθόλου trendy. Οι γονείς μου δούλευαν πάρα πολλές ώρες, οπότε έπρεπε να τους φτιάξω κάτι να φάω. Ο πατέρας μου σχεδίαζε κοσμήματα, τον έχουμε χάσει, το δαχτυλίδι που φοράω, είναι δώρο του, είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό!» εξομολογήθηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν τον βοήθησε στη δουλειά του, το γεγονός ότι έχει ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό. «Το παρουσιαστικό μου δεν με βοήθησε καθόλου στην κουζίνα! Ούτε το να πάρω κάποιες δουλειές! Τις δουλειές τις παίρνεις λόγω γνώσης, εμπειρίας και του αποτελέσματός σου! Ήμουν Θεσσαλονίκη, είχα πάρει την απόφαση να μετακομίσω, είχα βρει μια δουλειά σε ένα εργοστάσιο ως food developer, ήμουν πολύ ευχαριστημένος, μου δόθηκε η ευκαιρία, λίγο το σκέφτηκα, και όταν τους ρώτησα γιατί εμένα, μου είπαν ότι είσαι σοβαρός, ξέρεις τη δουλειά σου και δεν είσαι ψώνιο. Έπαιξε ρόλο και το ότι έχω διδάξει σε σχολή ως καθηγητής».

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στις βασιλικές οικογένειες για τις οποίες έχει μαγειρέψει, και τα κοπλιμέντα που έχει λάβει για τον μουσακά του, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν του έχουν κάνει ποτέ πρόταση για εκπομπή μαγειρικής.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε και για την προσωπική του ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έτυχε να παντρευτώ, προφανώς γιατί δεν ολοκληρώθηκα μέσα από μία σχέση, αν και είμαι των μεγάλων σχέσεων. Αλλά ξέρεις κάτι; Όταν ρωτάω ευτυχισμένα ζευγάρια που είναι μαζί, μου λένε ότι κάτι έκανε κλικ μέσα μου. Αυτό το πράγμα δεν το έχω νιώσει. Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Μαθαίνω να μαγειρεύουν και μου μαγειρεύουν!».

Όσο για το φλερτ, τις εκδηλώσεις θαυμασμού στον δρόμο αλλά και για το αν έχει κάποια σχέση δήλωσε: «Είμαι σε μια πολύ μεγάλη σχέση τα τελευταία 23 χρόνια με την κουζίνα, δεν έχω σχέση. Έχει συμβεί να με φλερτάρει και αγόρι. Αντέδρασα χαμογελώντας, και ευχαριστώντας, εξηγώντας ότι δεν είναι το στυλ μου!»

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής αποκάλυψε για ποιον λόγο είπε ναι στο MasterChef: «Στο Master Chef είπα το ναι γιατί ήταν πολύ ποιοτικό. Δεν έχω κανένα σχέδιο για το καλοκαίρι, το έχω αφήσει τυχαία!»

Ωστόσο, κάποια στιγμή η Φαίη πέταξε το ακουστικό από το αυτί της, γιατί όπως είπε της ζητούσαν από το control να κάνει διάφορες ερωτήσεις στον κριτή του MasterChef. «Δε θα ξεφτιλιστώ εγώ μ’ αυτά που θέλετε να ρωτήσω», είπε η παρουσιάστρια γελώντας.

Δείτε το βίντεο...


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top