Survivor: «Μαχητές» εναντίον Σπαλιάρα! Του τα ΕΧΩΣΑΝ για τα καλά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ένταση υπήρξε στην ομάδα των Μαχητών μετά την επιστροφή τους στην παραλία. Μιας και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ακούστηκαν «γαλλικά» δια στόματος Σπαλιάρα, οι συμπαίκτες του θέλησαν να το συζητήσουν.

Αλλά δεν ήταν σε ήρεμο κλίμα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι η επίθεση του Γιάννη Σπαλιάρα στον ίδιο επηρέασε όλη την ομάδα.

«Άρχισε να με βρίζει... αυτό το γεγονός επηρέασε όλη την ομάδα. Εμείς οι Μαχητές δεν έχουμε μάθει έτσι...», είπε ο μισθοφόρος. Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα του Σπαλ είναι ότι δεν του αρέσει να ακούει φωνές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Δεν κατάλαβα τον λόγο… Εκείνη την ώρα δεν ήθελα να του ζητήσω τον λόγο, το άφησα να περάσει γιατί δεν ήθελα να επηρεαστεί η ομάδα. Αλλά, όπως είδαμε, επηρεάστηκε όλη η ομάδα. Καλώς ή κακώς, εμείς σαν Μαχητές δεν έχουμε μάθει σε τέτοιες αντιδράσεις παικτών… Μπορεί ο καθένας να ξεσπάσει, αλλά όχι να τα βάλει με έναν συμπαίκτη του που του εξηγεί σωστά το παιχνίδι», είπε αρχικά ο μισθοφόρος στην κάμερα.

Και συνέχισε: «καλώς ή κακώς, ο Γιάννης έχει μάθει με έναν άλλο τρόπο. Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε αλλιώς τα πράγματα, είτε μετά από μια νίκη, είτε μετά από μια ήττα. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι με τους εαυτούς μας και κοιτάμε να βγαίνει μόνο καλό για την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης υποστήριξε πως η αψιμαχία οφειλόταν στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε ο συμπαίκτης του. «Είχε δίκιο. Παρότι το είπε έντονα, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Ελπίζω από εδώ και πέρα να είμαστε πιο προσεκτικοί για το καλό της ομάδας και να προσέχουμε να αποφεύγουμε τις εντάσεις μεταξύ μας».

Μάλιστα, ο Μισθοφόρος «άδειασε» τον Γιάννη, λέγοντας: «θέλει μόνο να δίνει εντολές και όχι να ακούει. Όπως είπε και ο Μάριος, είμαστε εδώ τρεισήμισι μήνες και, αν τα βάλουμε κάτω τα αγωνιστικά, πρέπει να μας ακούει. Έχει κάνει τα περισσότερα λάθη, έχει προσφέρει αγωνιστικά τα λιγότερα, πρέπει να ακούει. Τον σεβόμαστε ηλικιακά, επειδή είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια “ο Γιάννης έχει δίκιο”. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή και σήμερα έσπασε ο πάγος και νομίζω του τα είπαμε όπως είναι».

Αν κρίνουμε. όμως, από τους διαλόγους, θα δείξει αν διορθώθηκαν τα πράγματα στην πλευρά των Μαχητών ή όχι…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top