Survivor: ΑΥΤΟΣ είναι ο Τούρκος «Ντάνος» - Σήμερα η πρώτη μεγάλη μάχη Ελλάδας - Τουρκίας

Ιδού και ο Τούρκος «Βασάλος»

Survivor: ΑΥΤΟΣ είναι ο Τούρκος «Ντάνος» - Σήμερα η πρώτη μεγάλη μάχη Ελλάδας - Τουρκίας

Το βράδυ της Πέμπτης θα δούμε το πιο διαφορετικό επεισόδιο στο Survivor. Μαχητές και Διάσημοι θα γίνουν ένα κόντρα στους Τούρκους παίκτες του αντίστοιχου ριάλιτι.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους παίκτες!

Λίγο πριν παρακολουθήσουμε το σημερινό αγώνισμα επάθλου, που αναμένεται να προκαλέσει «χτυποκάρδια» μάθαμε ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα πέσουν στη «μάχη» με τους Τούρκους.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι παίκτες κατέληξαν στο ποιοι θα είναι οι Έλληνες «εκπρόσωποι» στο παιχνίδι. Έτσι, αυτοί θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Και μιας και (είναι κοινώς αποδεκτό) ότι στον «Ντάνο» «ποντάρουν» πολλοί, αλλά και πολύ, ιδού ποιος είναι ο αντίστοιχος παίκτης από την Τουρκική ομάδα.

Ο λόγος για τον εξίσου δυνατό Ιλχάν Μανσίζ. Ο 41χρονος πρώην διεθνής Τούρκος έχει παίξει στο Μουντιάλ του 2002 και ήταν παίκτης-είδωλο στην Μπεσίκτας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος της Τουρκίας είναι ο Άντεμ Κιλίτσι, 31χρονος μποξέρ, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας! Μάλιστα, ο συγκεκριμένος παίκτης είχε πάρει και μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνας στο Πεκίνο, ενώ στο Τουρκικό Survivor παίρνει τη μια νίκη μετά την άλλη.

Για να δούμε τι θα δούμε επί της οθόνης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top