Πατέρας Βασάλου: «Η Ευρυδίκη δεν είναι το στυλ του γιου μου» - Τι είπε για το… πλέγμα των κοιλιακών στο Survivor;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τη σχέση που μοιάζει να έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο γιο του και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και για το αν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκείνος που έχει βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς του μίλησε ο Γιάννης Βασάλος καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day».

«Για μένα το σημαντικότερο είναι ότι είναι αξιοπρεπής. Είναι ένα παιδί μετρημένο, δεν είναι καθόλου του καβγά και του παρασκηνίου. Μόνο ως χιούμορ μπορώ να εκλάβω τις φήμες για το πλέγμα στους κοιλιακούς, Ο Κωνσταντίνος είναι ένα παιδί που έχει γεννηθεί στο γυμναστήριο, κυριολεκτικά, είναι για γέλια όλο αυτό, δεν έχει ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο», είπε ο πατέρας του παίκτη των Μαχητών.

Και συνέχισε: «Έχω αρχίσει και φτιάχνω τον αύξοντα αριθμό για τις νύφες. Αναφορικά με την κοπέλα που βγαίνει και λέει ότι έχει σχέση μαζί του, δεν υπήρξε ούτε καν σχέση, εγώ δεν τη γνωρίζω ούτε κατ’ όψιν. Για τα προσωπικά του Κωνσταντίνου, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να τα κρίνω, επειδή είναι και σε μια μετάβαση. Όταν βγει ο ίδιος θα τοποθετηθεί»

Όσο για τα ερωτικά του γιου του; «Τα πάντα είναι ρευστά, και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν νομίζω ότι η Ευρυδίκη είναι το στυλ του γιου μου, όχι επειδή είναι πολύ δυναμική, νομίζω ότι ο Κωνσταντίνος και ηλικιακά δεν είναι… Ο Κωνσταντίνος αφοσιώνεται στους στόχους του και κάνει αυτό καλά. Δεν είναι το παιδί που θα πάει σε ένα παιχνίδι για να δημιουργήσει σχέσεις και να αναλωθεί σε σχολιασμό! Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, από τότε που έφυγε. Στο ατύχημα μίλησε με τη μητέρα του!», είπε.

Μάλιστα, άφησε υπονοούμενα για το ότι η Βαλαβάνη μπορεί να αρέσει στον Ντάνο: «Πρώτη φορά βλέπω να προσεγγίζει τον Κωνσταντίνο!".

«Χωρίς να λέω για τη Σάσα, αλλά ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Να μας πουν ότι έχει βάλει και μια ελιά κάτω από τη μασχάλη!» σχολίασε όλο νόημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφορικά με τα όσα είπε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό για το πλέγμα τους κοιλιακούς σε παίκτη του Survivor.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top