«Δεν είναι ούτε το ψάρι, ούτε η βάρκα» - ΝΕΕΣ αποκαλύψεις έκανε η Πασχάλη για τη ρήξη με τον Ντάνο

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Rodeo

Έφταιγε τελικά το ψάρι ή όχι για τη ρήξη που έγινε στην ομάδα των Διάσημων; Ήταν αυτό η αφορμή για το διχασμό στην ομάδα; Η Σόφη Πασχάλη προχώρησε σε νέες δηλώσεις για αν ήταν η αιτία του κακού για τις σχέσεις της ομάδας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η διαφορά έγινε μέσα σε μία εκπομπή. Εγώ στην ουσία δεν έχω πει κάτι. Υπέθεσαν ότι εγώ δεν είμαι με το μέρος του Γιώργου, ότι πρώτα τον συμπαθούμε και μετά όχι», είπε η δασκάλα γιόγκα το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Rodeo,.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο μόνος που έχει τσακωθεί μαζί του είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη, η ρήξη προήλθε από δύο γεγονότα, τα οποία η κάμερα δεν έχει τραβήξει και η ομάδα συμφώνησε να μην δημοσιοποιήσει, αλλά να τα συζητήσει και να τα λύσει σε εσωτερικά πλαίσια. «Γνωρίζουμε τι τραβάει ο οπερατέρ και τι δεν τραβάει. Ήταν δύο τα γεγονότα και θέλαμε να μην βγουν προς τα έξω γιατί όλοι μαζί μέναμε. Είπαμε να το συζητήσουμε και να το λήξουμε. Όλα μεγεθύνονται όταν ζεις σ ένα τέτοιο περιβάλλον».

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει σε εικόνα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο. Όποτε ερχόταν κοντά η κάμερα σταματούσαμε να μιλάμε… Δεν έγινε αποκάλυψη!  Ήταν ένα περιστατικό, ένα γεγονός. Δεν είναι ούτε το ψάρι, ούτε η βάρκα. Αυτά τα έφερα ως παράδειγμα».

Τόνισε, δε, ότι δεν θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες καθότι «δεν υπάρχει εικόνα και τα λόγια είναι λόγια», αλλά και επειδή έχει πλέον αποχωρήσει.

Σε ερώτηση για την απόφασή της να μην αγκαλιάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά την αποχώρησή της από το Survivor, αλλά να τον χαιρετήσει δια χειραψίας, η ίδια τόνισε πως «αυτό ένιωθα εκείνη τη στιγμή, αυτό έκανα» και εξήγησε πως, αν τον αγκάλιαζε ενώ υπήρχε ένα θέμα που δεν είχε λυθεί, θα ήταν διπροσωπία.

Αποκάλυψε ακόμα και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν γύρισε σπίτι της από το νησί. «Έχω να σας πω ότι το πρώτα πράγμα που έκανα όταν βγήκα έξω ήταν να κάτσω στον καθρέφτη και να με κοιτάω και να λέω. Είσαι δεν είσαι;» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top