Η Κιμ δεν ξεχνάει! Τίμησε τον άνθρωπο που... την έκανε διάσημη

Η πρόσφατη πολυσυζητημένη της εμφάνιση

Η Κιμ δεν ξεχνάει! Τίμησε τον άνθρωπο που... την έκανε διάσημη

Τη βοήθησε να γίνει διάσημη και εκείνη θέλησε να δείξει ότι δεν είναι… αχάριστη και θέλει να τον τιμήσει. Για το λόγο αυτό, η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε τα… καλά της και έδωσε το «παρών» στα Family Equality Council’s Impact Awards.

Φορώντας ένα λευκό strapless φόρεμα του Rick Owens και ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι χειλιών η 36χρονη reality και social media star, που μετά την ένοπλη ληστεία που είχε δεχτεί στο Παρίσι απεύφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, ανέβηκε στο βήμα του Beverly Wilshire Hotel για να τιμήσει τον Jonathan Murray, συνιδρυτή των Bunim/Murray Productions, που έχει αναλάβει την παραγωγή του Keeping Up With the Kardashians και άλλων reality shows, αλλά και τo σύντροφο του, Harvey Reese.

«O Harvey είχε μια αλυσίδα καταστημάτων και ο Jon είχε μόλις τελειώσει τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου ενός reality show στο MTV με όνομα The Real World«, είπε και συνέχισε: «O Harvey είχε πολλές αμφιβολίες πως ένα reality show θα είχε επιτυχία αλλά αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία. Από το πρώτο meeting, ο Jon είχε προχωρήσει στη παραγωγή μερικών από τα πιο επιτυχημένα reality shows στην ιστορία, όπως το Project Runway, το Road Rules, το Bad Girls Club, το Born this Way και το δικό μου προσωπικό αγαπημένο: Keeping Up With The Kardashians».

Μάλιστα, πριν δηλώσει ότι είχε δημιουργηθεί ένα ειδικό βραβείο προς τιμήν του ζευγαριού, το Murray Reese Family Impact Award, η πληθωρική τηλεπερσόνα είπε: «Όμως, το project που τους φέρνει μεγαλύτερη περηφάνεια και χαρά είναι ο γιος τους, Dylan, που γενήθηκε πριν 18 χρόνια. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν πολύ λίγα μέσα για LGBT γονείς και τις οικογένειες τους, και ο Harvey ξεκίνησε ο ίδιος αυτά τα μέσα, υποστηρίζοντας υπάρχουσες οργανώσεις όπως το Family Equality Council και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top