«ΠΟΛΕΜΟΣ» για την «ωραία Ελένη» του Happy Day: ΚΑΒΓΑΣ Τσιμτσιλή – Βερύκιου για την Τσολάκη

Γύρισε με... νεύρα από τις διακοπές των Χριστουγέννων ο δημοσιογράφος

«Γιατί είσαι έτσι μέσα στη μαυρίλα και την καταχνιά;» ήταν μια από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δήμο Βερύκιο το πρωί της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha «εντόπισε» ότι ο δημοσιογράφος ήταν κάπως κακόκεφος και τον ρώτησε τι ακριβώς του συμβαίνει.

«Βλέπω μια ραθυμία. Είμαστε τα θρεφτάρια. Ο ένας πιο θρεμμένος από τον άλλο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα πω αυτό που είχε πει το 1989 η Μελίνα Μερκούρη στον Ανδρέα, γιατί η Μελίνα τα έλεγε τσεκουράτα. ‘Αχ Πρόεδρε δεν αρέσουμε πια!’. Και ο Ανδρέας της λέει τι λες Μελίνα».

Μάλιστα, η συνέχεια έδειξε ότι ο Δήμος Βερύκιος δεν είναι ικανοποιημένος γενικά από τα νούμερα τηλεθέασης του Happy Day, αλλά και την εικόνα του «συστήματος», ζήτησε να «δει» την Ελένη Τσολάκη στην οποία απευθύνθηκε, ενώ από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Δημήτρη Φουρλεμάδης: «Χτες Ελενίτσα ήμουν με μια παρέα, βρέθηκα σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Ξέρεις εκεί λέγονται μεταξύ αστείου και σοβαρού τα περισσότερα πράγματα. Και ήταν στελέχη του ανταγωνισμού, του διπλανού μαγαζιού. Και έμαθα από τον ανταγωνισμό τι ετοιμάζεται εδώ. Θα πάω να εξομολογήσω τον πάτερ Δημήτριο Φουρλεμάδη και μετά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους. Και δεν εννοώ εσένα μόνο, όλο το δημιουργικό του Alpha».

Η Σταματίνα τον διέκοψε, λέγοντας: «Μισό λεπτό γιατί κάτι τέτοιες βόμβες λες και μετά προσπαθούμε για δύο μήνες να αποδείξουμε ότι δεν φεύγει κανείς από το Happy Day, ότι πάμε πολύ καλά, ότι είμαστε ενωμένοι δυνατοί».

Το λόγο πήρε ξανά ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος είπε: «Αυτά ξεχάστε τα. Τα μαθαίνω εγώ νύχτα από τον ανταγωνισμό, θα γίνει το πραγματικό reality εδώ! Θα μαθαίνω εγώ από τον ΑΝΤ1 τι ετοιμάζουν για εσένα; Θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει όλους χρονιάρες μέρες! Τελεία!».

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια του ζήτησε να μην πετάει μια βόμβα και την αφήνει έτσι να αιωρείται χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Πήρε, μάλιστα, την ευκαιρία και εξήγησε: «Το Happy Day είναι μια εκπομπή που πάει πάρα πολύ καλά, που είναι ενωμένη και αγαπημένη, ξεκινάμε το θεωρώ και λίγο χαζό να πιστεύεις ότι κάποιο στέλεχος του Alpha θα πειράξει μια εκπομπή που του πάει καλά. Στο τέλος της σεζόν, αν θέλει ο καθένας να κάνει κάτι άλλο, είναι δεκτό και σεβαστό!».

Σχόλιο επί όσων ακούγονται έκανε και ο Δημήτρης Παπανώτας που είπε επανηλλειμένα «τα εν οίκω, μη εν δήμω», ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς από την πλευρά του μίλησε για ψάρεμα από την πλευρά του ανταγωνισμού…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top