Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Godzilla» έρχεται απόψε στο Star!

Συντονιστείτε στις 22.00

Στις 22.00 απόψε το βράδυ συντονιστείτε στο Star για να παρακολουθήσετε την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Godzilla»!

​Μια τεράστια μεταλλαγμένη από ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά.
Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του.

Επιστροφή στις ρίζες του θρύλου του Godzilla, με την επική αναγέννηση του εμβληματικού τέρατος, που δημ��ούργησαν τρομακτικές δυνάμεις της φύσης. Και αυτή τη φορά τίποτε δεν θα μείνει όρθιο στο πέρασμα του Godzilla, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με εξίσου επικίνδυνα πλάσματα, που γεννήθηκαν από την ανθρώπινη υπεροψία και την ανεξέλεγκτη επιστημονική πρόοδο. Και εν μέσω αυτής της μάχης, το ανθρώπινο είδος θα πρέπει να καταφέρει να αντεπιτεθεί και να επιβιώσει...

Ο Γκοτζίλα πρωτοεμφανίστηκε ως σύμβολο καταστροφής της ανθρωπότητας στην Ιαπωνία. Το 1954, σε μια Ιαπωνία η οποία ακόμα υπέφερε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το στούντιο Τόχο ανέλαβε την παραγωγή της, πρωτοποριακής για την εποχή της, ταινίας “GODZILLA”, σε σκηνοθεσία του Ισίρο Χόντα. Η ταινία εξελίχθηκε σε μία από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς ηρωικές ταινίες του 20ου και 21ου αιώνα.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα το 2014, 60 χρόνια μετά την πρώτη ταινία καταστροφής «Godzilla».

Ο σκηνοθέτης Γκάρεθ Έντουαρντς περιγράφει τον Godzilla ως έναν αντί – ήρωα «Ο Godzilla είναι σίγουρα μια αναπαράσταση της οργής της φύσης. Το θέμα είναι ο άνθρωπος ενάντια στη φύση και ο Godzilla είναι σίγουρα η πλευρά της φύσης. Δεν μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον αγώνα. Η φύση πάντα θα κερδίζει και αυτό είναι το βαθύτερο νόημα. Είναι η τιμωρία, που μας αξίζει» .

Πρωταγωνιστές: Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπράιαν Κράνστον, Άαρον-Τέιλορ Τζόνσον, Βίκτορ Ρασούκ, Ζιλιέτ Μπινός, Σάλι Χόκινς, Κεν Βατανάμπε, Ντέιβιντ Στράδερν
Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top