Mε φίμωτρο και χειροπέδες η Κιμ έγινε στολή!

Λίγες μόνο ώρες μετά τη ληστεία που δέχτηκε στο Παρίσι, τα δαιμόνια μυαλά πρόλαβαν και έκαναν στολή τη διάσημη τηλεπερσόνα, δίνοντας έτσι ιδέα ακόμα και σε όποιον δεν ήξερε τι να ντυθεί στις απόκριες των ξένων

Mε φίμωτρο και χειροπέδες η Κιμ έγινε στολή!

Ιδέα για όσους δεν έχουν βρει τι θα ντυθούν το φετινό Χάλογουιν που γιορτάζεται σε μερικές ημέρες έδωσε η πρόσφατη ληστεία που έγινε με θύμα την Κιμ Καρντάσιαν. Η πληθωρική γυναίκα του Χόλιγουντ, εκτός από κούκλα, είναι πλέον και στολή ως… θύμα ληστείας!

APRIL-2017-Kim-Kardashian-robbery.jpg


Με 69,99 δολάρια, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να φορέσει ένα λευκό μπουρνούζι, ένα φίμωτρο και αυτοσχέδιες χειροπέδες και να «ζήσει» ό,τι πέρασε στο Παρίσι η γνωστή τηλεπερσόνα.
Και επειδή πάντα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, η στολή δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων – ψεύτικο φυσικά – το οποίο έγινε και ο πόλος έλξης των ληστών.

Kim-Kardashian-Robbery-Victim-Kit.jpg


«Έχει αφοσιώσει τη ζωή της στην προώθηση της αμερικανικής παρακμής, στα νιάτα, στην ηδονή, αλλά όλα αυτά την οδήγησαν σε μια βραδιά στο Παρίσι, όταν οπλισμένοι άντρες την έδεσαν, έκλεψαν τα κοσμήματα της, αλλά και την ηρεμία της. Σε αυτό το Χάλογουιν διασκέδασε με την ποπ κουλτούρα και μεταμφιέσου στη Βασίλισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», γράφει η στολή στην περιγραφή της.

Kim-Kardashian.jpg



Αν και πολλοί τη θεώρησαν απαράδεκτη και τη χαρακτήρισαν ρατσιστική, γράφοντας μέχρι και υβριστικά σχόλια προς την εταιρεία που την κατασκεύασε, σίγουρα θα είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι που θα τη φορέσουν! Τι άλλο θα σκεφτούν για να πουλήσουν άραγε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top