Συγκλονίζει η Μπρέντα του «Μπέβερλι Χιλς» μετά την χημειοθεραπεία - ΔΕΙΤΕ το μήνυμά της!

Συνεχίζει απτόητη την «μάχη» με τον καρκίνο

Αποφασισμένη να νικήσει τον καρκίνο εμφανίζεται η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία, παρά την αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω της χημειοθεραπείας, δεν το βάζει κάτω και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους όσοι πάσχουν από την ασθένεια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 45χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από το ρόλο της «Μπρέντα» στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και από το ρόλο της Πρου στις «Μάγισσες» που πρόβαλε στη χώρα μας το Star, διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού, ενώ έκανε μαστεκτομή, ξύρισε τα μαλλιά της και υποβάλλεται σε ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες.

150916210737_7526.jpg
(Παλιότερη φώτο της ηθοποιού, κατά τη διάρκεια της ακτινοβολίας)

Συνεχίζοντας την προσπάθειά της να εμψυχώσει τους καρκινοπαθείς, αλλά και να κάνει τους υπόλοιπους να μην φοβούνται την ασθένεια, η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον καρκίνο, εντός και εκτός νοσοκομείου.

«Μετά τη χημειοθεραπεία. Δεν είναι πάντα εύκολο και, κάποιες φορές, δεν μπορώ να το κάνω την επόμενη μέρα, αλλά προσπαθώ να αποτοξινώνω το αίμα μου με τη γυμναστική. Κάποιες φορές κάνω εύκολες ασκήσεις και κάποιες πιέζω τον εαυτό μου, αλλά το “κλειδί” είναι η κίνηση. Αυτό ισχύει για όλες τις ασθένειες. Φυσικά, ρωτήστε πρώτα τον γιατρό. Ο δρόμος προς την ανάρρωση είναι στρωμένος με πολλές διαφορετικές μεθόδους», έγραψε, στα social media, η Σάνεν, δημοσιεύοντας βίντεο.

544.jpg

Λίγες ώρες αργότερα, «ανέβασε» μία φωτογραφία της στην αγκαλιά της μητέρας της, γράφοντας: «κάποιες φορές θες απλά να καταρρεύσεις στον καναπέ και να δεις τηλεόραση με την μητέρα σου. Σ’ αγαπώ μαμά!».

Δείτε το βίντεο της Σάνεν μετά την χημειοθεραπεία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top