Έβαλε τα κλάματα η Αραβανή για τον νεκρό πατέρα της - Είναι ξανά μαζί με τον Ηλία Βρεττό;

«Λύγισε» on camera η παρουσιάστρια

​Για άλλη μία φορά έκλαψε μπροστά στην κάμερα η Ευαγγελία Αραβανή, όταν ρωτήθηκε για το θάνατο του πατέρα της, πριν από περίπου ένα χρόνο. Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τις φήμες των τελευταίων ημερών που την θέλουν να είναι ξανά με τον Ηλία Βρεττό.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Κώστας Αραβανής «έσβησε» τον Ιούλιο του 2015, σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μετά από «μάχη» με τον καρκίνο.

«Άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια των έξι μηνών που διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας του μπαμπά μου. ��ταν μαχητής και το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή», είπε, με δάκρυα στα μάτια, στην κάμερα του «Happy Day», η Ευαγγελία και συνέχισε: «δεν μας είπε ποτέ το παραμικρό. Μου λείπουν τα πάντα από αυτόν. Η εικόνα του, η αγκαλιά του, το τηλέφωνο που δεν χτυπάει -είτε σε καθημερινή βάση, είτε στη γιορτή και στα γενέθλια».

Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να δίνει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους, η γοητευτική ξανθιά ανέφερε: «δεν θα απαντήσω τίποτα σε αυτό που με ρωτάς, γιατί και τις φορές που απαντάω ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Από φαντασία σφύζουμε!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ευαγγελία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top