Απόψε στο Star η «Κοκκινοσκουφίτσα» όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Θρίλερ με Αμάντα Σέιφριντ και Σιλό Φερνάντεζ, στις 23:00

​Την ιστορία της «Κοκκινοσκουφίτσας» όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, μεταδίδει απόψε, στις 23:00, το Star!

Η Κάθριν Χάρντγουϊκ σκηνοθετεί τους Αμάντα Σέιφριντ, Σιλό Φερνάντεζ, Μαξ Άιρονς, Γκάρι Όλντμαν, Τζούλι Κρίστι, Βιρτζίνια Μάντσεν και Μπίλι Μπερκ σε ένα θρίλερ που καθηλώνει…

Για δεκαετίες, οι κάτοικοι του χωριού Ντάγκερχορν έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν με τους λυκάνθρωπους -που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε πανσέληνο- προσφέροντάς τους θυσίες ζώων για να καταλαγιάσουν την όρεξη και τα ζωώδη ένστικτά τους. Όταν όμως η πανσέληνος γίνεται κόκκινη, ο λυκάνθρωπος καταπατά την εύθραυστη συμφωνία. Σκοτώνει τη μεγαλύτερη αδελφή της Βάλερι, μιας όμορφης νεαρής κοπέλας, που έχει μόλις μάθει ότι οι γονείς της έχουν κανονίσει να την παντρέψουν με τον Χένρι, κληρονόμο της πιο πλούσιας οικογένειας της πόλης. Αλλά η καρδιά της Βάλερι χτυπά μόνο για τον Πίτερ, έναν φτωχό ξυλοκόπο.

Το ζευγάρι δεν βρίσκει άλλη λύση και αποφασίζει να το σκάσει αλλά η τρομακτική παρουσία του λυκάνθρωπου, αναγκαστικά τους αλλάζει τα σχέδια. Οι κάτοικοι της πόλης έχουν εξοργιστεί, ζητούν εκδίκηση και καλούν τον διάσημο κυνηγό λυκάνθρωπων, τον Πάτερ Σόλομον. Η άφιξη του σηματοδοτεί απρόσμενες εξελίξεις καθώς δίνει μια νέα διάσταση στο πρόβλημα. Ο λυκάνθρωπος παίρνει ανθρώπινη μορφή τη μέρα και συνεπώς θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε ανάμεσά τους. Κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω υποψίας. Η καχυποψία κυριεύει την πόλη καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται με κάθε νέα σελήνη. Στο μεταξύ, η Βάλερι ανακαλύπτει ότι έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον λυκάνθρωπο, γεγονός που τους φέρνει κοντά, κάνοντάς την, να θεωρείται ταυτόχρονα ύποπτη αλλά και δόλωμα.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top