Επισήμως υπερθεματιστής για τηλεοπτική άδεια ο Σαββίδης - Κατέβαλε την πρώτη δόση

Στη «Διαύγεια» η σχετική απόφαση

​Και επίσημα υπερθεματιστής τηλεοπτικής άδειας ανακηρύχθηκε η εταιρεία «Dimera Media» του Ιβάν Σαββίδη, μετά την αποχώρηση της εταιρείας του Ιωάννη Καλογρίτσα και τα όσα σκανδαλώδη για το πόθεν έσχες του είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο κ. Σαββίδης κατέβαλε ήδη την πρώτη δόση του τιμήματος, ύψους 20,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η σχετική απόφαση της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής των τηλεοπτικών αδειών αναρτήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη «Διαύγεια» και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«εγκρίνεται το υπ' αρ. 28/30/9/2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για τη χορήγηση τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευθυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), με το οποίο ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής λεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition) η εταιρεία “DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED” έναντι τιμήματος 61.500.000 ευρώ (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ)».

Διαβάστε εδώ το σχετικό έγγραφο: psii1465ixf-po6.pdfpsii1465ixf-po6.pdf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αποχώρησε ο Καλογρίτσας - Συνεργασίες για κανάλι ψάχνει ο Σαββίδης

Ιβάν Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες, όλα είναι διαφανή

ΒΟΜΒΕΣ Λαζαράτου για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών: Να παρέμβει ο εισαγγελέας

Τηλεοπτικές άδειες: Η ανακοίνωση του Προέδρου του ΣτΕ για την διακοπή της διάσκεψης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top