Ιβάν Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες, όλα είναι διαφανή

«Μπορώ να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση»

Ιβάν Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες, όλα είναι διαφανή

Έτοιμος να καταβάλει αμέσως την πρώτη δόση προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ, μετά και τα σκανδαλώδη με το πόθεν έσχες του υπερθεματιστή Καλογρίτσα που είδαν το φως δημοσιότητας, διαμήνυσε πως «όλα είναι διαφανή».

«Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επιχειρηματίας, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.

Ερωτηθείς αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Σαββίδης τόνισε: «απ’ όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του. Απ’ όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει».

«Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού κανα��ιού», συνέχισε και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αποσύρεται ο Καλογρίτσας από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες!

Κύκλοι Μαξίμου: Διορία 15 ημερών σε Σαββίδη – Τι θα γίνει μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα

Έτοιμος ο Σαββίδης να καταθέσει την πρώτη δόση και να διαπραγματευτεί συνεργασίες

Νομικοί εξαπολύουν πυρά κατά του διαγωνισμού μετά τον αποκλεισμό ΒΟΜΒΑ του Καλογρίτσα (βίντεο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top