ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η τελευταία συνέντευξη του Βέλιου: «Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ»!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Ο Αλέξανδρος Βέλιος λίγες μέρες πριν «φύγει» από την ζωή στις 26 Αυγούστου, έδωσε την τελευταία του συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας «έφυγε» από την ζωή με την μέθοδο της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου ύστερα από «μάχη» με τον καρκίνο.

Σε αυτή την συνάντηση με τον δημοσιογράφο και την κάμερα της εκπομπής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα επαγγελματικά του βήματα, την οικογένεια του αλλά και τον θάνατο.

«Θα φύγω στο χρόνο και με τον τρόπο που έχω επιλέξει με αξιοπρέπεια στο θάνατο και στη ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος με χαμόγελο στο πρόσωπο, δήλωσε στη κάμερα ότι αυτή η συνέντευξη ήξερε πως ήταν η τελευταία του.

«Ξέρω ότι αυτή η εκπομπή θα προβληθεί μετά τον θάνατό μου!»

Για τα παιδικά του χρόνια είπε: «Ήμουν ένα όμορφο παιδί που μιλούσε σαν μεγάλος! Το βιβλίο σε ωριμάζει.»

«Πανικοβλήθηκα κι εγώ όταν έμαθα ότι έπασχα από ανίατη ασθένεια. Από την άλλη έπρεπε κάπως να το διαχειριστώ. Εκείνο που έλεγα πάντα είναι ότι θα φύγω στον χρόνο και με τον τρόπο που εγώ θα έχω επιλέξει. Δεν πιστεύω στην μετά θάνατον ζωή.» είπε χαρακτηριστικά.

«Εκνευρίζομαι με όλους αυτούς τους συμβουλάτορες που μου λένε ότι μπορεί να έχω μια ελπίδα και να ζήσω τελικά. Τις τελευταίες δέκα μέρες έχω μια δυσφορία στον ύπνο που δεν μ’ αφήνει να κοιμηθώ. Είναι μια σωματική δυσφορία, γι’ αυτό λέω ότι ήρθε πλέον η ώρα να ξεκουραστώ λιγάκι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες κι έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση, πραγματοποιήθηκε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου έτσι ώστε να δουν με ποιον τρόπο έφυγε από τη ζωή καθώς οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών κλήθηκαν να ερευνήσουν το ενδεχόμενο να τελέστηκε το αδίκημα της συνέργειας σε αυτοκτονία στην περίπτωση του θανάτου του.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top