Αντωνία Καλλιμούκου για τηλεοπτικές άδειες: «Πώς ακριβώς βγήκε ο αριθμός 4;»

Η αγωνία της παρουσιάστριας για το μέλλον των εργαζομένων

Τα, μέχρι στιγμής, αναπάντητα ερωτήματα που προκάλεσε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και ο διάτρητος έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων των υπερθεματιστών διατυπώνει (και) η Αντωνία Καλλιμούκου, την ώρα που οι αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες του Ιωάννη Καλογρίτσα έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας.

«Όπως κάθε επιχείρηση παντός είδους διαθέτει άδεια λειτουργίας, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τα κανάλια. Ωστόσο, ο διαγωνισμός θα έπρεπε να γίνει με άλλα κριτήρια, άλλη στόχευση και διαφορετική διαδικασία. Πώς ακριβώς βγήκε αυτός ο αριθμός 4;», λέει, στην εφημερίδα «Αγορά», η νεαρή παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Αντωνία, που θα την δούμε στα backstage του «Junior Music Stars» του ΣΚΑΙ, δεν κρύβει την ανησυχία της για τους χιλιάδες εργαζόμενους, που οι κυβερνητικοί χειρισμοί έφεραν αντιμέτωπους με την ανεργία: «έχω περισσότερες απορίες και ερωτήσεις, παρά απαντήσεις. Αυτοί που θα έχουν πρόβλημα, όπως πάντα, θα είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι από τη μία στιγμή στην άλλη μένουν μετέωροι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top