«Βahar»: Ο Σαλίχ ορκίζεται να εκδικηθεί

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:00, στη σειρά του Star

Απίστευτες αποκαλύψεις και ντόμινο εξελίξεων επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Bahar», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:00, από το Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ο Ατές βρίσκει τον Σαλίχ στο σπίτι της Νουράν. Η οργή του είναι μεγάλη. Ο Μεχμέτ - Εμίρ συνοδεύει την Χιούλγια στην ψυχιατρική κλινική. Η Χιούλγια έχει πάθει μια σοβαρή κρίση και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Επιστρέφοντας στο αρχοντικό, ο Μεχμέτ - Εμίρ συναντά τυχαία τον Σαλίχ, που εκείνη την ώρα φεύγει απ' το σπίτι της Νουράν και του επιτίθεται. Ο Σαλίχ ορκίζεται να εκδικηθεί. Ο Μεχμέτ - Εμίρ αποφασίζει να πάει να βρει τη Χασρέτ στη Μερσίνη. Ο Ατές ζητάει να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του.

Ο Σαλίχ, που είναι κοντά τους, ακούει τη συζήτησή τους. Ο Μεχ��έτ - Εμίρ και ο Ατές φτάνουν στη Μερσίνη και αρχίζουν να αναζητούν τη Χασρέτ. Δεν είναι εύκολο όμως να τη βρουν μιας και έχουν λίγες πληροφορίες στα χέρια τους…

Η Ρεφίκα είναι αυτή, που βοηθάει τον Μεχμέτ – Εμίρ και τον Ατές στην αναζήτηση της Χασρέτ. Εκμεταλλευόμενη την απουσία του Μεχμέτ - Εμίρ και της Χιούλγια απ' το αρχοντικό, η Εφσούν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντα της κυρίας του σπιτιού και συμπεριφέρεται ανάλογα.

Πρώτη της επίσκεψη, το γυμναστήριο και σπα, που σύχναζε η Χιούλγια. Ο Σαλίχ ενημερώνει τον αδερφό του Γιουσούφ και θείο της Χασρέτ για την επίσκεψη του Μεχμέτ - Εμίρ στη Μερσίνη.

Ο Μεχμετ - Εμίρ σύντομα βρίσκεται στα χέρια του μαζί με τον Ατές. Η Χασρέτ είναι αυτή, που θα σώσει την κατάσταση στο τέλος. Ο Μεχμέτ - Εμίρ παρακαλάει τη Χασρέτ να γυρίσει πίσω μαζί του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top